Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

19 Nisan 2011 Salı

İddaa Tahmini

TOFAŞ

BEŞİKTAŞ COLA TURCA



HANDİKAPLAR:6.5 Sayı İY,12.5 Sayı MS Tofaş lehine
SAYI BAREMİ:162.5 Sayı

Ligin son haftasını Karşıyaka mağlubiyetiyle kapatan Beşiktaş Cola Turca sahasında ligin ilk devresinde yenildiği Tofaş'ı ağırlıyor.

Beşiktaş Cola Turca Ergin Ataman'ın gelişiyle beraber artan bir savunma sertliğine ve iyi şutörlere sahip.Takımı skorda çift haneli sayı ortalamasına sahip (6sı halen aktif)  7 oyuncu taşıyor.Özellikle Kemp şutör yanını ortaya koyuyor.Takımın oyun kurucusu Mire Chatman ligin  asist krallığında 5.5 ortalama ile 4. ve top çalma krallığında 1.8 ortalama ile 8. sırada.Serkan Erdoğan'ın asist krallığında ki 9. sırayı 4.2 ortalama ile elde edişi ve blok krallığında ki Ogilvy 7.liği(1.0 ort.) ile Likholitov 9.luğu(0.9 ort.) da  önemli istatistikler.

Tofaş ise ligin istikrarsız ekiplerinden biri.Takımı skorda 3 yabancı Zuza,Rowe ve Nichols taşıyor.İlkan son zamanlarda formda.Evlerinde zor maç kaybeden yapıları deplasmanda tersine dönüyor.Bu sezon ki 13 deplasmandan sadece 2 galibiyet çıkarabildiler.Jason Rowe asist krallığında 4.5 ortalama ile 7.ve top çalma krallığında 1.7  ortalama ile 10.durumda.Tomislav Ruzic 1.0 ortalama ile blok krallığının 8.si.

Ligin ilk devresinde Bursa'da oynanan maçı 94-72 kaybeden BJK olası bir play-off eşleşmesine dezavantajlı başlamamak için bu maçı kazanmak zorunda.Tofaş ise deplasmanlarda ki görüntüsü ile pek direnemeceyek gibi gözüküyor.Tercihim MS:1.Sistem için de İY-MS:1/1 öneriyorum.Barem aşılmaz...

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:162.5 ALT GÜVEN:5/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:4/10





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More