Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

25 Nisan 2011 Pazartesi

Söz Savunmaların...


                              


HANDİKAPLAR:2.5 Sayı İY,5.5 Sayı MS BJK lehine
SAYI BAREMİ:158.5 Sayı
 
Ligin tepesinde play-off için amacı olan iki ezeli rakip,Abdi İpekçi parkesinde ki derbiye çıkıyor.
 
Galatasaray Cafe Crown ligin en iyi savunma yapan takımı unvanını haftalardır kimseye bırakmıyor.Takımın düzeni oturdu.Herkes rolünü biliyor.Andric takımına katkıyı gereken anlarda verebiliyor.Ekibin skor opsiyonunu Ermal,Shumpert ve Johnson üstleniyor.Joshua Shipp henüz beklenen katkıyı veremedi.Radoslav Rancik'te geçen seneki formunda değil.Tutku Açık asist krallığında 4.6 ortalama ile 6. durumda.
 
Beşiktaş Cola Turca son haftalarda kazansa da potasında çok sayı görerek kazandı.Son 6 maçta sadece dar rotasyonla oynayan Antalya Bşb.den 80 sayı altında bir rakam yediler.Sadece atarak kazanmak play-off seviyesinde ki bir takım için önemli bir problem.Savunma konusunda ki inadını bildiğimiz Ergin Ataman'da bunun farkında olmalı.Takımın skor opsiyonu Marcelus Kemp,Chatman,Ogilvy,Ignarski,Cevher,Serkan ve Likholitov tarafından sağlanıyor.Chatman ligin asist krallığında 5.4 ortalama ile 4.,top çalma krallığında 1.8 ortalama ile 8. durumda.Ogilvy 1.0 blok ortalamasıyla bu istatistiğin 6.sı konumunda.
 
Ligin ilk devresinde oynanan maçı 73-71 kazanan taraf Galatasaray Cafe Crown olmuştu.Beşiktaş Cola Turca ligin 5. sırasında ki yerini kaptırmamak için kazanmak zorunda.Çünkü ligi 6. sırada tamamlarlarsa  Banvit ile play-off oynama ihtimalleri var ve o seriye 1-0 mağlup başlayacaklar.Galatasaray Cafe Crown ise Banvit'e 2. sırayı kaptırmamak istiyor.Bu noktada da direnen iki takımın mücadelesi akla geliyor.Savunmalar play-off hesapları için sert olmaya,Beşiktaş olası play-off eşleşmesine 1-0 mağlup başlamamak için kazanmaya mecbur.Önceliğim 158.5 sayı altı.Daha sonra ise handikap avantajıyla B.J.K diyeceğim...
 
TS:158.5 ALT GÜVEN:6/10
MS:2 GÜVEN:5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More