Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

26 Haziran 2011 Pazar

Sponsor,sözleşme ve huzur yoksunluğu=Beşiktaş

  Beşiktaş taraftarının da çok benimsemediği Cola Turca adını terketti.Esasında hangisinin terkettiği soru işareti.Yani sponsorsuz kaldılar.Yönetim çevreleri yerine çok iyi bir sponsor bulunacak dedi.Bulundu.Ama anlaşılma yoluna giren sponsor haberler doğruysa şartlı.Şartları da Ergin Ataman yerine Murat Didin'in göreve getirilmesi.Alınacak sponsor desteği de beğenilmeyen Ülker desteğinin aşağısında olacak duyumlara göre.Bu nedenle sponsor ile anlaşma imzalanmıyor.


Diğer yandan kulüp Ntvspor haberine göre sorunlarla boğuşuyor.Kulüp ile sözleşmesi devam eden 3 sporcu 5 aylık alacaklarının içeride olmasına rağmen günde 3 idmana çıkartılıyor.Cüneyt Erden,Serhat Çetin ve Bekir Yarangüme'de karşı hamle olarak kulübe ihtarname çekiyorlar.Prensip anlaşmasına varıldığı belirtilen isimler Can Akın,Mehmet Yağmur ve Erwin Dudley halen imza bekliyor.Ersin Görkem ve Cemal Nalga'da anlaşma yolunda.Fakat her an cayabilirler.Özellikle Cemal için Banvit devrede.Bütün bu olanların üzerine bir de Ogilvy krizi patlak veriyor.ACB ekibi Power Electronics Valencia ciddi bir biçimde oyuncu ile ilgili.Hatta anlaşma sağlandığı haberleri bile yapılıyor.Fakat resmi açıklama olmadığı için net bir durum yok.


Yönetim nedir?Ne değildir? sorusunun cevap örneklerinden biridir Beşiktaş.Futbolda har vurup harman savuran basketbol da Iverson'dan medet uman yönetim 2. soruya net cevaptır.Tabii buna yine karşı çıkılacak,yine taraftar aldatılacaktır.Ama atasözümüzün dediği gibi ayinesi iştir kişinin,lafa bakılmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More