Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

16 Haziran 2011 Perşembe

TBL ve TB2L'den Kısa Haberler




*Erdemir geçtiğimiz sezonda kadrosunda bulunan 4 oyuncu ile sözleşme yeniledi.Altan Erol,Emre Ekim,Eren Beyaz ve Melih Yıldız gelecek yıl da Erdemir formasını giyecek. 





*Hacettepe geçen sezon Efes Pilsen kadrosunda bulunan ve çifte lisans ile Pertevniyal formasını giyen Ali Işık ile prensipte anlaştı.Oyuncu TB2L ribaund krallığında 10.1 ortalama ile 4. sırada bulunarak sezonu bitirdi.Ayrıca 11.7 sayı ortalaması yakaladı.







*Oyak Renault Tolga Öngören ile anlaştı.Yeni sezonda takımı deneyimli coach çalıştıracak.Öngören 2001'de gümüş madalya kazanan Türkiye milli takımının asistan coachlarından biriyd ve son 4 sezondur Almanya'da bulunuyordu


*Vestel'de Bornova oyuncuları toplanıyor.Manisa ekibi Serdar Yavuz ve Çağdaş Erdoğan ile sözleşme imzaladı.Çağdaş daha önce de bu formayı terletmişti.Daha önce bu formayı terleten bir diğer oyuncu Sercan Topçu'da imza atan oyuncular arasında.Ekip ayrıca Bornova Belediyesi ile iyi bir iz bırakmış Kedrick Brown ile de ilgili...






*Kepez Belediye ekibinin yeni sezonda futbol ve basketbol şubelerini kapatacağı konuşuluyor.Eski bir Kepez oyuncusu da dün Twitter'da bu dedikoduyu dillendirdi.Geçen sezon TB2L 4lü finaline kalan oyuncu grubu maddi imkansızlıklar ile sezonu bitirmişti.







*TBF beklenen kararı 2 gün önce aldı ve 1+1 yabancı kuralı onaylandı. Gelecek sezon TB2L takımları kadrolarında 2 yabancı bulundurabilecek.Fakat bu oyunculardan sadece birini parkede bulundurabilecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More