Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

21 Temmuz 2011 Perşembe

Best Balıkesir'de 4 Transfer

TB2L'nin yeni ekibi Best Balıkesir 4 oyuncu ve bir antrenöre imza attırdı.


BEST A.Ş ASB tesislerinde yapılan imza töreninde kadroya geçtiğimiz sezon TB2L takımlarından Gelişim Koleji’nde oynayan kısa forvet Orbay Kaya,(22:30 dk- 9.0 sayı - 4.4 ribaund ) İzmir BŞB’den oyun kurucu Orçun Topçu (28:20 d.k- 10.8 sayı- 4.8 asist -2.8 ribaund), Işık Spor’da kiralık oynayan kısa forvet Alpaslan Uruk (25:10 dakika - 9.2 sayı - 5.8 ribaund - 1.1 top çalma) ve sözleşmesi yenilenen 2 numara Metin Salkım’ı ( 25:60 dk - 8.3 sayı -4.0 ribaund - 2.0 asist) dahil etti. Daha önce TOFAŞ ve Oyak Renault’da görev yapan Ali Uruk da İsmail Doğrutekin’in yardımcılığına getirildi.


BEST Balıkesir Basketbol Klubü Koordinatörü Gafur Çoymak "Transfer politikamızda aynı hassasiyeti göstermeye devam edip kadromuza her pozisyonda kaliteli oyuncular katacağız. Yabancı oyuncu için çalışmalarımız devam ediyor. Bir Yırcalı kuruluşu olan ve enerji sektörünün devlerinden BEST A.Ş den aldığımız bu güçle yeni sezonda Balıkesir halkına yakışır bir takım kuracağız" şeklinde konuştu.

BEST daha önce bu linkte bulunan haberimizde yazan beş isimin üçü ile anlaşma yaptı.Göründüğü kadarıyla bu sezon ligde tutunma amacında.Gelecek sezon ortama göre çok daha iddialı olabilirler.Uzaktan görünen şimdilik bu...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More