Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

13 Eylül 2011 Salı

Anadolu Efes 85-80 Mersin Bşb ( Hazırlık Maçı )

Anadolu Efes'ten iyi prova

2011-12 sezonu hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Anadolu Efes bugün (13 Eylül Salı) Mersin Büyükşehir Belediye ile yaptığı hazırlık maçını 85-80 kazandı.

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda mücadele eden yeni transferlerden Stanko Barac lacivert beyazlı ekipte ilk kez forma giydi.



Karşılaşmaya Vujacic ve Ermal’ın sayıları ile başlayan Anadolu Efes periyot boyunca üstün olan taraf oldu ve ilk çeyrek 21-12 lacivert beyazlılar lehine sona erdi. İkinci periyotta Mersin Büyükşehir Belediye arka arkaya bulduğu sayılar ile 17. dakikada skorda dengeyi yakaladı: 33-33. Devrenin son anlarında Ermal’in basketinin ardından Mersin ekibinden bir üç sayılık gelince ilk yarı sonunda konuk ekip soyunma odasına 39-37 önde gitti.

İkinci yarıya Vujacic’in skorer oyunu ile başlayan Anadolu Efes bu bölümde arka arkaya bulduğu sayılar ile 25. dakikayı 58-51 önde geçti. Ermal’in yerine oyuna dahil olan Barac da pota altında etkili oyunu ile sayılar bulurken; üçüncü çeyrek 67-61 Anadolu Efes üstünlüğü ile noktalandı. Final periyoduna yine etkili başlayan lacivert beyazlılar Doğuş ile oyunu yönlendirirken; üstünlüğünü maçın sonuna kadar korudu ve Anadolu Efes karşılaşmadan 85-80 galibiyet ile ayrıldı.

Anadolu Efes’te Sasha Vujacic ve Stanko Barac 17’şer, Doğuş Balbay 10, Ermal Kurtoğlu 6 ve Soykan Yıkılmaz da 5 sayı ile dikkat çektiler.

Maçtan resimler ; 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More