Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

2 Eylül 2011 Cuma

EUROBASKET 3.GÜN TAHMİNLERİ







755-FRANSA-ALMANYA

HANDİKAPLAR:2.5 Sayı İY,5.5 Sayı MS Almanya lehine
SAYI BAREMİ:143.5 Sayı


Milli takımımızın çapraz grubunda bulunan iki ekip Fransa ve Almanya karşılaşıyor.Yenilen namağlup unvanını kaybedecek.

Fransa Tony Parker önderliğinde bir ekip.Takımın skorunu Parker sürüklüyor.26 sayı ve 7.5 asit ortalamasıyla ilk 2 gün takım liderliğini kimseye bırakmadı Parker.Takımın zayıf tarafı Parker'ın eşleştiği oyuncular ve uzun forvet savunması.Bu iki mevkiden de gelen sayılara engel olamıyorlar.

Almanya ilk 2 gün takım oyununu Nowitzki katkısı ile sürükleyerek önemli işler çıkarttı.Dün İtalya'yı yenerken doğru zamanda,doğru işler yaptılar.2 NBA oyuncusu Nowitzki ve Kaman takımı düzen içinde sürüklüyorlar.İlk 2 günde de rakiplerini 65 sayı altında tuttular.

Ben iki denk takımın mücadelesinden Almanya galibiyeti bekliyorum.Özellikle Fransa'nın zayıf tarafı olan 4 numara da Nowitzki,Jagla ve Schultze gibi önemli oyuncuları var.Handikap avantajı da Almanya lehine.Almanya sert savunması ile Fransa'yı 70 sayı altında tutacaktır.Bu sebeple alt tercihi de çok güven duymasam da kuponlara yazılabilir.

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:143.5 ALT GÜVEN:5/10


756-TÜRKİYE-LİTVANYA


HANDİKAPLAR:2.5 Sayı İY,4.5 Sayı MS Türkiye lehine
SAYI BAREMİ:154.5 Sayı

Turnuvada ilk günün galibi iki ekip karşı karşıya geliyor.Millilerimiz evsahibi önünde galibiyet arayacak.,

Litvanya ilk iki gün galip gelse de özellikle ilk gün zorlandı.Takımın ilk iki gün için lideri Kaukenas oldu.Zayıf karınları olarak ise forvet savunmaları gözüktü.Luol Deng,Joel Freeland ve Thomas Kelati'nin etkinliğini azaltamadılar.

Milli takımımız ise ilk iki gün iki zayıf rakibe de 30 sayı civarında fark attı.Sert savunma,kontrollü ve topu paylaşarak hücum etmeyi çok iyi yapıyoruz.Kadro rotasyonu da çok iyi durumda.Ömer Aşık ve Enes Kanter ilk iki gün blok krallığında zirveye çıktılar.

Ben bugün rakibi durdurmak için oyuncuların ve teknik ekibin dilinde olan savunmaya çok güveniyorum.En son 2009'da yendiğimiz rakibimizi bu sefer çok iyi durumda yakaladık.Onların zayıf karnı olan forvet mevkisinde rotasyonumuz çok derin.Ve çok etkili 3 forvet Emir,Ersan ve Hidayet'e sahibiz.Handikap avantajımız da mevcut.Bu sebeple öncelikli tercihim MS:1,sonra ise alt önereceğim

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:154.5 ALT GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More