Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

25 Eylül 2011 Pazar

Fenerbahçe Ülker İlk Sınavında PAO'yu Yendi

  

Fenerbahçe Ülker CSKA Moskova'nın evsahibi olduğu Alexandr Gomelsky Kupasının açılış maçında Panathinaikos'u 88-85 yendi.


Karşılaşmaya iki ekipte eksiklikler ile çıktı.Panathinaikos'ta Nick Calathes, Stratos Perperoglou, Kostas Kaimakoglou ve yeni transfer Sarunas Jasikevicius;Fenerbahçe Ülker'de ise Engin,Mirsad, Ukic ve Tomas yoktu.


Maçın istatistiklerine baktığımızda Fenerbahçe Ülker'in rakibine fazla ribaund verdiğini görüyoruz.Üstelik bu ribaundlarda rakibin kısaları Pat Calathes ve Steven Smith'in üstünlüğü var.Skorerlere baktığımızda iki ekibinde çift haneli sayı atan oyuncuları kısa rotasyonlarından.Fenerbahçe Ülker de Bojan Bogdanovic 22 sayı (5/5 2 sayı) -2 top çalma, Emir Preldzic 18 sayı - 7 asist,Ömer Onan 11 sayı-2 top çalma ve Curtis Jerrels 14 sayı-2 top çalmayla oynamış.Panathinaikos'ta ise David Logan 24 sayı-5 asist,Romain Sato 20 sayı,Steven Smith ise 10 sayı-6 ribaund ile oynamış.


Fenerbahçe Ülker bu sonuçla turnuvanın yarın oynanacak final maçına kaldı.Fenerbahçe Ülker'in final maçında ki rakibi ise Zalgiris Kaunas'ı 69-61 yenen evsahibi CSKA Moskova oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More