Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

20 Eylül 2011 Salı

Mehmet Okur İmzayı Attı !

Türk Telekom, milli basketbolcu Mehmet Okur ile sözleşme imzaladı. NBA’de devam eden lokavt nedeniyle transferi gerçekleşen milli basketbolcu Mehmet Okur’un sözleşme törenine, Türk Telekom Spor Kulübü Başkanı Gökhan Bozkurt, kulüp basketbol şubesi sorumlusu Celalettin Dinçer ve Mehmet  Okur’un yanı sıra birçok davetli katıldı.
Gökhan Bozkurt, Mehmet Okur 'un lokavt süresinde kendileri ile birlikte olacağını birlikteliklerinin sezon sonuna kadar sürmesini umduklarını ancak ayrılması durumunda da diğer oyuncularla açığı kapatacak güçte olduklarını söyledi. Mehmet Okur ise Türk Telekom'un zaten iyi bir kadrosu olduğunu ve de kendisinin bulunduğu süreçte elinden geldiğince katkı sağlamayı amaçladığını belirtti. Bozkurt, "Türk sporuna yaptığımız önemli katkılar var. 2002 yılından bu yana NBA’de Türkiye’yi başarı ile temsil eden Mehmet Okur’u mavi beyazlı renklerimize katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Telekom her alanda büyüyor. Dünyayı konuşturan Türk olma yolunda hedefimize ilerliyoruz. Türkiye’nin en değerli markasıyız ve üç yıldır bu başarımızı tekrarlıyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimizi arttırdık. Türkiye’nin spor alt yasının yanındayız. 42 amatör spor kulübü ile faaliyet gösteriyoruz. Sadece basketbol ve futbol değil, 22 branşta 6 bine yakın sporcumuz bulunuyor. 28 bin sporcunun yetişmesini sağladık. Milli takımlar düzeyinde birçok oyuncuyu yetiştirdik. Anadolu’nun Türk sporuna katkısında önemli rol oynuyoruz. Basketbol takımımıza çok önemli isimleri kazandırdık. Bu yıl büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Ahlaki ve Türk sporcusuna örnek olacak bir sporcu Mehmet Okur. Biz onun için Okur’u tercih ettik. Biz sene sonuna kadar kendisiyle çalışıp hedeflerimize ulaşmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Uzun süredir basketboldan uzak kaldığını açıklayan Mehmet Okur, "Türk Telekom, Türkiye'nin en değerli markası ve dünyada da yükselen bir değer. Çok büyük bir camiaya geldim. Türk Telekom başarılı bir kulüp ve en köklü takımlardan biri. Benimle bu kulübün aynı çizgide ilerlediğini düşünüyorum. Şunu sözünü verebilirim ki hem Türkiye'de oynayacağımız maçlarda, hem de Avrupa'da oynayacağımız müsabakalarda başarılı olacağımıza inanıyorum. Lokavt bitince dönmek zorundayım çünkü Utah ile 1 yıllık daha sözleşmem var Basketbolu çok özledim. Aşil tendon sakatlığından sonra sahalara erken döndüğüm için belimden de rahatsızlık geçirdim. Bu sebeple şu anda basketbol oynamaya açım ve bu yüzden buradayım % 100 olmasa bile hazır durumdayım. 4 yıldır sakatlıklar sebebilye milli takımdan uzağım. Milli takımda da oynamayı çok özledim.İnsanlar yanlış anlıyor ama sakatlıklardan dolayı milli takımdan uzak kaldı. Lokavtın ne kadar süreceği belirsiz. Burada bulunduğum sürede elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Deron'la yaklaşık 6 yıldır beraber oynadık. Kendisinin bende ayrı bir yeri var. Kişisel başarılarımda katkısı var. Deron'ın Türkiye'de olması beni çok mutlu ediyor. Karşılıklı oynayacağımız ilk maçı bekliyorum ve bu beni heyecanlandırıyor" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More