Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

21 Eylül 2011 Çarşamba

Semih Erden Resmen Beşiktaş'ta !

Dün haberini duyduğumuz ancak resmi bir açıklama olmadan yazmak istemediğimiz Semih Erden transferi resmiyet kazandı. Beşiktaş kulübünün resmi açıklmasına göre Semih Erden, NBA halen devam eden lokavtın bitiş süresine kadar Beşiktaş forması giyecek. Semih Erden, geçen yıl Türkiye A Milli Basketbol forması altında Dünya Basketbol Şampiyonası'nda büyük işlere imza atmıştı. Bu yıl Litvanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'na sakatlığı sebebiyle katılamadı. Semih Erden yerine İzzet Türkyılmaz forma giymişti.
 Beşiktaş kulübünden yapılan resmi açıklama şöyle ; 


NBA'de ülkemizi başarıyla temsil eden milli basketbolcu Semih Erden, Beşiktaş'ta...


1986 İstanbul doğumlu, 2.13 boyunda ve pivot pozisyonunda oynayan Semih Erden, NBA'deki lokavt süresi boyunca Erkek Basketbol Takımımız'ın başarısı için ter dökecek. 


NBA takımı Cleveland Cavaliers'ten transfer ettiğimiz Semih Erden, Darüşşafaka'da tanındı, daha sonra Sırbistan'ın Partizan ve Fenerbahçe'de forma giydi. 2010 yılında NBA takımı Boston Celtics ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 2011 yılının Şubat ayında Cleveland Cavaliers'e transfer olan Semih Erden, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda İkincilik elde eden A Milli Basketbol Takımı kadrosunda da yer aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More