Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

19 Kasım 2011 Cumartesi

19.11 Türkiye Ligleri İddaa Tahminlerim Bölüm 1





761 Karşiyaka - Fenerbahçe

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,9.5 SAYI MS KARŞIYAKA LEHİNE
SAYI BAREMİ:158.5 SAYI


Hafta içinde yorucu bir Euroleague maçı oynayan Fenerbahçe Ülker İzmir deplasmanında Karşıyaka önüne çıkıyor.

Karşıyaka ligde 2g-3m ile 10. sırada yer alan bir takım.Takımın skor potansiyeli yüksek.Maç başına 86.6 sayılık bir ortalamaları var.Stanojevic,Birkan,İlkan,İkonic ve Chatman takımın skor gücü konumunda.Hafta içinde Fiba'nın düzenlediği Eurochallenge organizasyonu için Misnk önüne çıktılar ve 103-105 mağlup oldular.7.8 ortalama ile ligin asist krallığında lider olan Chatman 16.8 ortalama ile ligin sayı krallığında 10. sırada ve top çalma krallığında 3. sırayı 2.2 ortalama ile alıyor.İlkan Karaman'da ligin ribaund krallığında 6.8 ortalama ile 9. durumda.

Fenerbahçe Ülker hafta içi yorucu bir Euroleague maçı oynadı.Takımın sorunları çözülmüş değil.EL kadrosuna yazılan Thabo Sefolosha'ya ligde lisans alınmadı.Takımın ligde 80,8 olan sayı ortalaması Ukic,Ömer Onan ve Preldzic üzerinden sağlanıyor.Serbest atışlarda 63,6 gibi kötü bir yüzdeye sahipler.Blko krallığında 1.2 ortalama elde eden Gist 5. durumda.

Karşıyaka sahasında tempolu oyunu tercih ediyor.Fenerbahçe ise deplasmanda 2 maç oynadı ve iki deplasmanda maç başına 159.5 sayılık ortalama bir skor elde edildi.Geçen sezon İzmir'de iki takım arasında oynanan maç 2 uzatma sonunda bitmişti.Yine çekişmeli bir maç ve yine baremin üstünde bir skor bekliyorum.

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:158.5 ÜST GÜVEN:5.5/10


764 Antalya Bşb - Edirne Olin

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,2.5 SAYI MS OLİN EDİRNE LEHİNE
SAYI BAREMİ:143.5 SAYI


Ligde galibiyeti olmayan iki takımdan biri olan Antalya BŞB. sahasında Olin'i konuk edecek.

Antalya BŞB. hafta içinde koç değişikliği yaşadı.Takımın başına Sakota getirildi.Geçen sezon Trabzon'da 21 maça çıkan Sakota 8 galibiyet elde etmişti.Takımın skor ortalaması 74,6 sayı oldu kalan 5 maçta.Takımın skor yükünü Anthony Fisher,Melih Mahmutoğlu,Stevan Jelovac sağlıyor.Takımın ligde henüz galibiyeti bulunmuyor.Bora Hun Paçun ligin ribaund krallığında 7.4 ortalama ile 7. durumda.Anthony Guy Fisher 4.6 asist ortalamasıyla ligin asist krallığında 7. durumda.

Olin ligde sadece 1 galibiyete sahip.Takımın sayı ortalaması 68.4.Skor yükünü Christopher Wright,Vladimir Stimac,Wesley Wilkinson çekiyor.Ligin ribaund krallığında 10.8 ortalamayla lider olan Stimac sayı krallığında 16.8 ortalamayla 9.,blok krallığında 0.8 ortalama ile 8. konumda.Wilkinson'da blok krallığının 1.0 ortalama ile 7.si konumunda bulunuyor.

Antrenör değişikliği yaşayan Antalya bu maçta galibiyeti elde etmeye yakın olan taraf.İki takımında sayı ortalaması düşük olsa da skor gücü yüksek olan oyuncuları çok.Jelovac,Wright bunlara örnek olabilir.Önce MS:1 sonraysa 143.5 üstü tercihlerim olacak.

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:143.5 ÜST GÜVEN:5.5/10



765 Trabzonspor - Banvit

HANDİKAPLAR:4.5 SAYI İY,8.5 SAYI MS TRABZONSPOR LEHİNE
SAYI BAREMİ:153.5 SAYI


Ligde ilk galibiyetini geçen hafta alan Trabzonspor sahasında Bandırma ekibi Banvit'i ağırlayacak.

Trabzonspor geçen hafta deplasmanda Olin'i yenerek biraz olsun nefes aldı.Takımın yabancı rotasyonunda önemli değişiklikler var.Marc Salyers ve Elton Brown'a lisans çıkartırlarken Milosevic'in kontratını yenilemediler.Oyun kurucu olarak Russell Robinson ile anlaşıldı,fakat Maurice Bailey'in kontratı feshedilemediği için o transfer kesinlik kazanmadı.Takım ligde 66.4 sayı ortalaması ile oynuyor.Takımda Jonathan Gibson dışında çift haneli skor ortalaması üreten oyuncu yok.

Banvit toparlanma sürecinde.Lige fikstüründe etkisiyle 3 mağlubiyet alarak başladılar.Sahalarında ki Hacettepe Üniv. ve Tofaş maçlarını aldılar.Ligde ortalama 80 sayı atıyorlar.Takımın skor yükünü Serkan Erdoğan,Charles Davis ve Kenan Bajramovic çekiyor.Davis ligde 17.4 ortalama ile sayı krallığında 4. sırada.Barış Ermiş asist krallığında 6. sırayı 5.0 ortalama ile almış durumda ve top çalma krallığında 2.0 ortalamayla 4. durumda.

Karşılaşmaya Trabzonspor ve Banvit kötü formu düzeltmek,yani kazanmak için çıkacak.İki takım arasında sezon başında oynanan Türkiye kupası maçının normal süresi 57-57 bitmişti.Yine düşük skor,yine handikap avantajı düşünüyorum.Önceliğim barem altı olacak.

TS:153.5 ALT GÜVEN:6/10
MS:1 GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More