Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

27 Kasım 2011 Pazar

Asırlık Rekabet Bugün Caferağa Parkesinde


TKBL'nin namağlup takımı Galatasaray Medical Park  ile Euroleague'in tek namağlup takımı Fenerbahçe bugün saat 16:00'da lig mücadelesi için Caferağa Spor Salonunda karşılaşacak.Karşılaşma TBF TV, FB TV, GS TV’den aynı anda canlı olarak yayınlanacak.


Galatasaray'da Alba Torrens'in son 2 maç olduğu gibi bu maçta da sakat olduğu ve oynamayacağı bilgisi verilirken, Fenerbahçe'de ameliyat olan Elena Babkina kadroda yer almayacak.


İki ekipte son Eurolegue mücadelelerinde İspanyol takımlarıyla oynamış Galatasaray Medical Park kendi sahasında Ros Caceres'ten 30 sayılık bir fark yerken,Fenerbahçe Perfumerias Avenida'yı deplasmanda yenerek bu kupada ki tek namağlup takım olarak kalmıştı.


Ligde  Fenerbahçe'nin 1 mağlubiyeti bulunurken,Galatasaray Medical Park'ın mağlubiyeti yok.Galatasaray Medical Park bu karşılaşmayı kazanarak aradaki puan farkını açmak,Fenerbahçe ise puanları eşitlemek için parkeye çıkacak.İki takımda ki yıldızların çokluğu nedeniyle bugün oynanacak maçın keyifli bir mücadele olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More