Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

27 Kasım 2011 Pazar

Derbi Tahmini Üst!



840 Fenerbahçe (K) - Galatasaray Medical Park (K) 

HANDİKAPLAR:0.5 SAYI İY,1.5 SAYI MS GALATASARAY MEDİCAL PARK LEHİNE
SAYI BAREMİ:144.5 SAYI



TKBL'inde sezonun ilk derbisi Caferağa Spor Salonunda Fenerbahçe ile Galatasaray Cafe Crown arasında oynanacak.Galatasaray'da Alba Torrens'in son 2 maç olduğu gibi bu maçta da sakat olduğu ve oynamayacağı bilgisi verilirken, Fenerbahçe'de ameliyat olan Elena Babkina kadroda yer alamayacak.

Fenerbahçe ligde 1 mağlubiyete sahip ve ligin 2. sırasında yer alıyor.Takımın skor opsiyonunu Nevriye Yılmaz,Penny Taylor ve Angel Mc Cougtry sağlıyor.Maç başına 82.0 sayı atan takımdan Angel Mc Cougtry ligin sayı kraliçeliğinde 20.8 ortalama ile 4. sırada.Birsel Vardarlı ligin asist kraliçeliğinde ortalama 4.2 asistle 5. durumda.Aynı istatistikte pivotlarda pek rastlamadığımız bir şekilde Nevriye Yılmaz 3.6 asist ortalamasıyla 10. durumda.Ligin blok kraliçeliği 3.sü Zane Tamane 1.6,blok kraliçeliği 8.si Angel Mc Coughtry 0.8 ortalamaya sahip.Ligin top çalma kraliçeliğinde Penny Taylor 2.6 ortalama ile 4.,Angel Mc Coughtry 2.4 ortalama ile 5. sırada.

Galatasaray Medical Park ligin namağlup lideri.Takımın skor opsiyonunu Diana Taurasi,Alba Torrens ve Tina Charles sağlıyor.Maç başına 87.6 sayı atıyorlar.Taurasi ligin sayı kraliçeliğini 25,8 sayı ortalama ile ele almış durumda ve asist istatistiğinde de 4. 0 ortalama ile lig 6.sı konumunda.Aynı istatistikte aynı ortalama ile Işıl Albende yer alıyor.Bugün oynayamayacak olan Alba Torrens'te bu istatistiğin 9. sırasını 3.8 ortalama ile alıyor.Tina Charles ligin ribaund kraliçeliğinde 12.0 ortalama ile 2. durumdave blok istatistiğinde de 1.0 ortalama ile 6. sırada.Alba Torrens'te blok kraliçeliğinde 0.8 ortalama ile 9. durumda.Ligi top çalma istatistiğinde Işıl Alben 2,0 top çalma ortalaması ile 10. durumda.

İki takım arasında oynanan en son mücadele 1.5 ay önce Cumhurbaşkanlığı kupasında olmuş ve 85-78 ile kazanan Galatasaray Medical Park olmuştu.Galataray Medical Park Alba Torrens'in yokluğunda kendi sahasında Ros Caceres'ten 30 sayılık bir fark yerken,Fenerbahçe Perfumerias Avenida'yı deplasmanda yenerek bu kupada ki tek namağlup takım olarak kaldı.Galatasaray Medical Park'ın yenildiği Ros Caceres maçında rakip oyun kurucu Laia Palau ve rakip uzun forvet Sancho Lyttle 20şer sayı attılar.Fenerbahçe'de ise Angel Mc Coughtry geçtiğimiz haftanın MVP'si oldu.İki takımın da önemli skorerleri var.Bu nedenle benim ilk tercihim üst.Daha sonra ise formda olan ve seyirci desteğini de arkasına alacak olan Fenerbahçe diyeceğim.

TS:144.5 ÜST GÜVEN:6/10
MS:1 GÜVEN:5.5/10





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More