Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

28 Kasım 2011 Pazartesi

Deron Williams:Yine Beşiktaş'ta Oynamak İsterim






NBA'deki lokavtin bitmesiyle birlikte Beşiktaş Milangaz'a veda etmeye hazırlanan Deron Williams, BJK TV'de katıldığı bir programda siyah-beyazlılarda tekrar oynamak istediğini söyledi. Williams, İstanbul gibi bir şehirde yaşamanın ve muhteşem bir taraftarın önünde basketbol oynamanın çok keyifli olduğunu belirten Williams "İstanbul benim için çok güzel bir şehir. Türk yemeklerini çok seviyorum." dedi.

Takım arkadaşlarından ayrılmanın oldukça zor olduğunu belirten D-Will, Beşiktaş'da tekrar oynamak istediğini belirtirken, son olarak siyah-beyazlı taraftarlara seslendi: "Beşiktaş taraftarına desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Onları çok seviyorum."Williams, Türkiye'ye ilk geldiğinde yanında bulunan sarı-kırmızılı el çantası konusunda ise oldukça ilginç bir yorum yaptı: "Türkiye'de kulüp renklerinin bu kadar ciddi ve önemli oduğunu bilmiyordum. Etrafımdakiler o kadar sinirlendiler ki, onu değiştirmek zorunda kaldım." dedi.

Öğrendiği birkaç Türkçe kelime arasında en çok "leblebi" kelimesini telaffuz etmekten hoşlandığını kaydeden yıldız oyun kurucu, bundan sonraki tatillerinde ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelmek istediğini bildirdi.

Bu arada Beşiktaş Milangaz'ın Salı günü Eurochallenge'da ZZ Leiden ile oynayacağı maçta görev yapamayacak olan Deron Williams'ın 8 numaralı forması bu maç öncesi düzenlenecek törenle salona asılacak.

Benden söylemesi sezonun geri kalanında Beşiktaş Deron Williams'ı çok arıyacak çook..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More