Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

19 Kasım 2011 Cumartesi

Gelişim Pertevniyal'i Rahat Geçti


BASKETBOL Erkekler 2. Ligi’nde geçen hafta 4 kez uzatmaya giden maçta Gamateks PAÜ'ye yenilen Gelişim Koleji, Pertevniyal engelini kolay geçerek ligdeki 3. galibiyetini elde etti. 

İlk çeyrekte Kaan-Onat ikilisiyle sayılar üreten Gelişim Koleji, oyunun hemen başında 11-4 öne fırladı. Pertevniyal, pota altında Ramazan’ı kullanarak buna yanıt vererek 6. dakikada skoru 17-15’e kadar getirdi. Ancak rakibinin top kayıplarını iyi değerlendiren ev sahibi takım, Washington ve Sertay ile sayılar bularak periyodu 30-19 önde noktaladı.

İkinci periyoda Onat’ın üçlüğüyle başlayan Gelişim Koleji, Özgün’ün de seriye destek vermesiyle farkı giderek açmaya başladı. Bu anlarda Emre’nin de destek verdiği sarı-yeşilli ekip maçı koparmaya çalışırken, Pertevniyal ise Ramazan-Tayfun-Burakcan üçlüsüyle buna izin vermedi. Devre 49-42 kapandı.

Maçın üçüncü çeyreğinde oldukça sert bir savunmaya geçen Gelişim Koleji, rakibinin farkı kapatma çabalarını sonuçsuz bıraktı. Aradaki dengeyi sürekli korumayı başaran Gelişim Koleji, periyodun sonlarına doğru ise farkı giderek açtı. Maçın 3. çeyreği 65-52 sona erdi.

Gelişim Koleji, son çeyrekte oldukça rahat bir oyun sergiledi. Ramazan’ın 4 faule yükselmesi nedeniyle her bölgede rahatlayan sarı-yeşilli ekip, genç oyuncuları Fatih ve Mustafa’yı da görevlendirdiği bu bölümde de üstünlüğünü sürdürerek maçtan 85-64 galip ayrıldı.




Maç Özeti ve Fotoğraf:gelisimkolejisk.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More