Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

25 Kasım 2011 Cuma

İddaa'da Günün Maçı




763 Aliağa Petkim - Beşiktaş

HANDİKAPLAR:6.5 SAYI İY,11.5 SAYI MS ALİAĞA LEHİNE
SAYI BAREMİ:174.5 SAYI


Beko Basketbol Liginde geçen hafta Erdemir'e yenilerek herkesi şaşırtan Beşiktaş Milangaz,İzmir'de Aliağa Petkim önüne çıkıyor.

Aliağa Petkim ligde oynanan 6 maçın son 4 adetini kazanarak çıkışa geçen bir takım.Ekibin skor opsiyonunu Ryan Toolson,Ümit Sonkol,Ersin Görkem ve Kevin Pinkney sağlıyor.Takım geçen hafta deplasmanda lig sonuncusu Bandırma Kırmızı takımını uzatma da yenerken zorlandı.Ümit Sonkol ligin ribaund krallığında 7.8 ortalama ile 4. sırada.Ligin asist krallığında 4. durumda bulunan Ratkovica 6.8,7. sırada ki Toolson ise 4.8 asist ortalamasına sahip.Blok krallığının 8. Qvale'in ortalamasıysa 1 blok.Takımın sayı ortalaması 76.5 sayı

Beşiktaş Milangaz savunmada kötü olsa da Erdemir maçına kadar bu problemini skor gücüyle yendi.Hafta içinde Almanya ligi sonuncusu Göttingen ile oynadıkları Eurochallenge maçını kazanırken yedikleri 95 sayı Ergin Ataman'ı kızdırdı.Takımın 5 oyuncusunun (Erceg,Deron Williams,Marcelus Kemp,David Hawkins,Erwin Dudley) sayı ortalaması çift hanelerde.Semih Erden sakatlığı nedeniyle en az 2 ay oynayamayacak.Deron Williams ligin sayı krallığında 2. sırayı 20.5 sayı,asist krallığında 3. sırayı ise 6.8 asist ile alıyor. Marcelus Kemp'te sayı krallığında 20.2 ortalama ile 3. durumda.Sakatlanan ve bu maça çıkamayacak olan Semih Erden takımın savunma alanında ki tek istatistik derecesini blok krallığında 1.2 ortalama ile lider olarak yapıyor.Takımın ligdeki sayı ortalaması 94.8 sayı.

İki takımında önemli skor opsiyonlarının olduğu,Beşiktaş savunmasının pek görülmediği,Semih Erden'in sakat olduğu bir ortamda önceliğim sayı bahsi.Barem yüksek olsa da ben baremin aşılacağını düşünüyorum.Geçen hafta iyi bir sınav veremeyen Aliağa Beşiktaş önünde direnemez.

TS: 174.5 ÜST GÜVEN:6/10
MS:2 GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More