Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

26 Kasım 2011 Cumartesi

NBA’de Lokavt Bitti!

NBA'de lokavt bitti



NBA' de uzun süredir yaşanan pazarlıklarda mutlu sona yaklaşıldı. Oyuncular sendikası ve takım sahipleri anlaştı. NBA 25 Aralık' ta start alacak..


NBA Başkanı David Stern sözlü olarak mutabakata vardıklarını, aksilik olmazsa NBA' nin 25 Aralık' ta başlayacağını söyledi . 25 Aralık' ta başlanması gereken NBA' nin 66 maç üzerinden oynanması bekleniyor.

Bu kararın ardından lokavt sona erene kadar anlaşma sağlanan yıldızlar bavullarını hazırlamaya başladı . Deron Williams , Semih Erden ( Beşiktaş Milangaz ) , Ersan İlyasova ( Anadolu Efes ) , Zaza Paculia ( Galatasaray M.P. ) Thabo Sefolasha ( Fenerbahçe Ülker ) , Mehmet Okur ( Türk Telekom ) gibi yıldız oyuncular NBA' de oynadıkları takıma geri dönecekler . Anadolu Efes' in bir diğer NBA yıldızı Sasha Vujacic ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlanmıştı .

Ülkemiz dışında da bir çok takımda forma giyen yıldızlar var . Rudy Fernandez ( Real Madrid ) , Nicolas Batum ( SLUC Nancy ) , Tony Parker ( Asvel ) Goran Dragic ( Caja Laboral ) gibi oyuncularda yine NBA' de takımlarına döncek isimlerden .  



Bir not ekliyelim Beşiktaş Deron Williams ve Semih Erden gibi 2 yıldızı transfer etmişti. Williams'ın performansı ortada basketbol severlerin aklında acaba Beşiktaş yıldızlarından yoksun nasıl performans sergiliyecek ? gibi sorular mevcut. Beşiktaş Milangaz koçu Ergin Ataman resmi Twitter hesabından yaptığı bir açıklama ile Beşiktaş'lı basketbol severlere iyi haberi verdi. Ergin Ataman Arkadaslar lokavt ani bir gelisme ile sona erdi. Transfer stratejilerimiz degisecek ama mrk etmeyin sampiyonluk hedefimiz ayni !!! dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More