Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

21 Aralık 2011 Çarşamba

21 Aralık 2011 Euroleague Tahminleri


733 | Panathinaikos - Bamberg (6.5h) (11.5h)

Euroleague'de B grubu mücadelesi. Bamberg yüksek olan olan TOP 16 şansını geçen hafta sahasında Zalgiris'e kaybederek iyice azaltmıştı. Hatta mucizelere bırakmıştı. Bamberg'in TOP 16'ya çıkması için Panathinaikos'u deplasmanda yenmesi, Zalgiris'in de evinde Zagreb'e yenilmesi gerekiyor. Ki bence bu pek mümküm değil. Panathinaikos seyircisinin de önünde Bamberg'i rahat geçecektir. 11.5 handikabı aşacağını düşünüyorum ev sahibi ekibin.. Tercihim MS1

734 | Zalgiris Kaunas - KK Zagreb (5.5h) (9.5h)

Euroleague'de B Grubu'nda artık son maçlar. Geçen hafta Bamberg'in TOP 16 şansını elinden çekip alan Kaunas, bu maçı kazandığı takdirde TOP 16'yı garantileyecek. Grupta daha önce TOP 16'yı garantileyen CSKA, Panathinaikos ve Malaga bu hafta prestij maçına çıkacak. KK Zagreb'in TOP 16 şansı yokken Bamberg deplasmanda Panathinaikos'u yener, Zalgiris'de evinde Zagreb'e kaybederse Bamberg TOP 16'ya gidecek. Yani Zalgiris yakaladığı bu büyük şansı elinden kaçırmak istemeyecektir. Ve bu maça asılacaklardır. Benim düşüncem ise Zalgiris'in bu maçta güçsüz Zagreb karşısında seyircisi önünde farka gideceği.. MS1 bankodur, oranı yükseltmek isteyenler 1/1 deneyebilir. Bol şans..

736 | Barcelona - Galatasaray MP (6.5h) (12.5h)

Tam bir prestij maçı. İki takımda TOP 16'yı garantilemiş durumda. Galatasaray geçen hafta Abdi İpekçi'de Olimpija'yı mağlup etmişti ve TOP 16'yı garantilemişti. Barcelona ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Siena'ya boyun eğmişti. Galatasaray'ın maça asılacağını düşünmüyorum.. Caydırıcı defanslar vs. bu maçta olmaz. İki takımda rahat hucüm edecektir. 142.5'luk sayı barajının aşılacağı kanaatindeyim. Tercihim ÜST.

738 | Asseco Prokom (3.5h) (6.5h) - Montepaschi Siena

Euroleague'de D Grubu mücadelesi. Asseco Prokom'un artık grupta bir hedefi yok. Montepaschi ise TOP 16'yı önceden garantilemişti. Prokom'un maçı önemseyeceğini düşünmüyorum. Siena kalite farkınıda ortaya koyup farka koşar ve grupları galibiyetle bitirmek ister. MS2 ya da 2/2 denenir.

Herkese Bol Şans...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More