Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

24 Aralık 2011 Cumartesi

Beko Basketbol Ligi İddaa Tahminlerim





760 Hacettepe Üniv. - Beşiktaş

HANDİKAPLAR:7.5 SAYI İY,13.5 SAYI MS HACETTEPE LEHİNE
SAYI BAREMİ:152.5 SAYI


Geçen hafta çok önemli bir galibiyet alarak lige tutunan Beşiktaş Milangaz,Ankara deplasmanında Hacettepe Üniversitesi maçına çıkıyor.

Hacettepe Üniversitesi geçen hafta 4. galibiyetini aldı.Takımın skor opsiyonları yabancı oyuncular olan Sherron Collins,Ricardo Marsh,Matthew Bryan-Amaning ve Melvin Sanders.Takımın kendi sahasında oynadığı maçlarda sadece bir galibiyeti var.Önemli rakipler karşısında tutunamadılar ve çok sayı yediler.Attıkları sayı ortalaması 72,3 sayı.

Beşiktaş Milangaz geçen hafta önemli bir galibiyet alarak moral kazandı.Mensah-Bonsu takıma sertlik katarken,takımın son maçlarında gözüken skor problemini de çözmüş gözüktü.Takımın diğer skor opsyonlarından Marcelus Kemp sakat ve bu maça çıkamayacak.Yine dar bir rotasyon ile oynamak zorunda kalacaklar.Takımın skor anlamında diğer opsiyonları Zoran Erceg,Erwin Dudley,David Hawkins oldu.Mehmet Yağmur'un sakatlığı düzeldi.

Bu karşılaşmada tercihim Beşiktaş lehine ilk yarı handikapı.Baremin aşılamayacağını düşünüyorum.

İY:2 GÜVEN:6/10
TS:152.5 ALT GÜVEN:5.5/10



763 Trabzonspor - Karşiyaka

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,9.5 SAYI MS TRABZONSPOR LEHİNE
SAYI BAREMİ:155.5 SAYI


Ligde son 3 haftadır kazanan Karşıyaka Trabzon deplasmanına çıkıyor.

Trabzonspor haftalardır kazanamıyor.Takımın genel bir skor problemi mevcut ve maç başına sadece 69.1 sayı atıyorlar.Salyers halen eski formunda değil.Elton Brown ve Jonathan Gibson dışında skor opsiyonları yaratamıyorlar.Yerli oyuncu arayışlarına halen devam ediyorlar.

Karşıyaka son 3 haftadır kazanıyor.Takımın maç başına attığı sayı ortalaması 81.7.Mire Chatman,Goran İkonic,Jovo Stanojevic takımın skor opsiyonları.İlkan Karaman ve Birkan Batuk gibi genç ve potansiyeli yüksek oyuncuları var.

Trabzonspor bu karşılaşmayı Hayri Gür'e göre daha küçük bir salon olan 19 Mayıs'a aldırdı.Bu salon değişikliğiyle tribünün dolmasını ve rakiplerini seyirci baskısı altına almayı istiyorlar.Karşıyaka bu gibi tribünler önünde defalarca oynamış Chatman gibi bir oyun kurucuya sahip.Trabzonspor çıkışa geçmek istiyor ve bu karşılaşma çıkış yolunda hedef maçlardan biri. Bu gibi maçların ilk devrelerinde direnç gösterdiler.Handikap avantajıyla ilk devreden Trabzonspor tercihim olacak.Barem aşılır.Sitem kuponlarında İY-MS:1/2 oynanabilir.

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:155.5 ÜST 5.5/10



764 Anadolu Efes - Bandirma Kirmizi

HANDİKAPLAR:13.5 SAYI İY,25.5 SAYI MS BANDIRMA KIRMIZI LEHİNE
SAYI BAREMİ:155.5 SAYI


Euroleague'de istenen yerin uzağında kalarak klasman grubunu 3. sırada bitiren Anadolu Efes kendi sahasında lig sonuncusu Bandırma Kırmızı'yı ağırlıyor.

Anadolu Efes ligimizde yüksek skor potansiyeli ile oynayan bir takım.Maç başına 88.0 sayı ortalamaları mevcut.Tarence Kinsey,Aleksander Vujacic skor opsiyonlarını oluşturuyor.Uzun bir süredir sakat olan Kinsey bu maç ile takıma dönecek.

Bandırma Kırmızı genç bir takım.Halen ligde galibiyetleri mevcut değil.Skor anlamında problemleri var ve maç başına 66.1 sayı ortalamaları mevcut.Şafak Edge,Ahmet Fatih Cantitiz ,İbrahim Yıldırım ve takımın yabancıları Gerome Mc Ghee ile Paul Miller takımın skor opsiyonu.Kişisel olarak iyi olan savunma istatistiklerini takım olarak sahaya yansıtamıyorlar.

Hafta içinde Bandırma Kırmızı antrenörü yabancı oyuncularından memnun olmadıklarını ve değiştirebileceklerini dillendirdi.Zaten kısır olan skor opsiyonları bu demeci duyan yabancı oyuncuların etkilenmesiyle daha da düşebilir.Efes ise ligde açık ara en potansiyelli kadroya sahip.Efes'in bu maçı handikapı alarak aşacağını düşünüyorum.Barem aşılmaz.

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:155.5 ALT GÜVEN:5.5/10



765 Edirne Olin - Mersin Bşb

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,2.5 SAYI MS MERSİN BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:148.5 SAYI


Ligin en istikrarsız ekiplerinden biri olan Mersin BŞB Edirne deplasmanına çıkıyor.

Edirne Olin Ali Burgul'un göreve gelişiyle beraber kabuk değiştiren bir ekip.Takımın maç başına sayı ortalaması son maçlarda artıyor.Son 4 resmi maçta 82.25 sayı ortalamasıyla oynuyorlar.Fakat yedikleri sayı ortalaması da 85.5 sayı oldu.Değişen oyun yapısı içinde lig galibiyetleri mevcut değil.Takımı skor anlamında sürükleyen isimler ise Christopher Wright,Vladimir Stimac,Filip Videnov oluyor.Uşak Üniversitesi Belediyespor'a giden Mahir Bayrak dışında eksikleri bulunmuyor.

Mersin BŞB. ligin istikrarsız ekiplerinden biri.Maç başına 78.4 sayı ortalamaları mevcut.Deplasmanlarda daha etkililer.Tempo yükselince daha etkili oynuyorlar.Vince Grier,Anthony Grundy skor opsiyonlarını oluşturuyor.Mc Camey'in yerine halen bir oyuncu alınmadı.

İki ekipte tempolu basketbolu parkeye son maçlarda daha fazla yansıtıyor.Baremde müsaitken üst tercihim olacak.Taraf bahsinde ise ev sahibini tercih ediyorum.

TS:148.5 ÜST GÜVEN:6/10
MS:1 GÜVEN:5.5/10



766 Tofaş - Antalya Bşb

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,3.5 SAYI MS ANTALYA BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:156.5 SAYI


Geçen hafta Anadolu Efes önünde iyi bir direnç gösteren Antalya BŞB. Bursa'da Tofaş önüne çıkıyor.

Tofaş ligde 76.3 sayı ortalamasıyla oynayan bir takım.Ekibin skor opsiyonunu Tomislav Ruzic,Austin Nichols,İnanç Koç,Jurica Zuza ve Brad Buckman çekiyor.Takımın koçu Nihat İziç genç oyunculara önemli süreler veriyor.Kenan Sipahi ve Samet Geyik bu süreyi verimli kullanabiliyorlar.

Antalya BŞB son haftalarda toparlandı.Geçen hafta sonu uzatmaya giden Anadolu Efes maçını kaybettiler.Oyun kurucu pozisyonunda ki Corey Fisher önemli bir skor opsiyonu.Bu isime Stevan Jelovac'ta katılıyor.

Antalya ekibi son haftalarda formda ve skor anlamında ki sıkıntıyı aştı.Tofaş ise evinde kolay kolay kaybetmiyor.Hatta Anadolu Efes'i dahi yenebiliyor.Öncelikli tercihim handikap avantajı.Daha sonra ise alt önereceğim.

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:156.5 ALT GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More