Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

30 Aralık 2011 Cuma

Beko Basketbol Ligi İddaa Tahminlerim



856 Bandirma Kirmizi - Tofaş

HANDİKAPLAR:6.5 SAYI İY,11.5 SAYI MS BANDIRMA KIRMIZI LEHİNE
SAYI BAREMİ:150.5 SAYI


Geçen haftayı Antalya BŞB galibiyeti le kapatan Tofaş deplasmanda Bandırma Kırmızı önüne çıkıyor.

Bandırma Kırmızı ligin skor problemi yaşayan ekiplerinden biri ve maç başına 65.2 sayı atıyorlar.Henüz galibiyetleri yok ve ligin son sırasına demir attılar.Takımın skor yükünü Gerome Mc Ghee, Şafak Edge,Ahmet Fatih Cantitiz,İbrahim Yıldırım ve Paul Miller sağlıyor.Kişisel olarak iyi olan savunma istatistiklerine rağmen maç başına 85.72 sayı yiyorlar.Bandırma da oynadıkları maçların ilk devrelerinde ortaya bir direnç koyabildiler.Fakat 2. devrelerde oyundan düştüler.

Tofaş ligin vasat ekiplerinden biri.Antrenörleri Nihat İziç genç oyunculara da şans tanıyor.Takımın maç başına 77.5 sayı ortalaması var.Deplasmanlarda düşük skorlu maçlara imza atıyorlar ve sadece Mersin ve Trabzon'dan galibiyetle döndüler.Ruzic sakatlıktan döndü.Takımın skor yükünü Brad Buckman,Austin Nichols,Tomislav Ruzic,Jurica Zuza çekiyor.Yerlilerden skor katkısı fazla gelmiyor.

Bandırma Kırmızı ligde galibiyet alamıyor ve skor problemi çekiyor.Tofaş'ın da deplasmanları düşük skorlu geçiyor.Tofaş handikap geçer ve alt tercihlerinin mantıklı olduğunu düşünüyorum.

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:150.5 ALT GÜVEN:5.5/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:3/10


857 Karşiyaka - Aliağa Petkim

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,9.5 SAYI MS ALİAĞA PETKİM LEHİNE
SAYI BAREMİ:155.5 SAYI


Karşıyaka İzmir derbisinde Aliağa Petkim'i ağırlıyor.

Karşıyaka evinde ligin en dişli ekiplerinden biri.Maç başına 82.27 olan sayı ortalamalarını kendi sahalarında 84.20'ye kadar çıkartabiliyorlar.Takımın skor yükünü başta Mire Chatman olmak üzere Goran Ikonic,Jovo Stanojevic çekiyor.Takımda ki gençler NBA gibi önemli bir ligin takibinde.Son haftalarda iyi savunma yapmaya başladılar ve düşük skorlu maçlar çıkarttılar.

Aliağa Petkim ligin iyi kadrolarından.Takımın skor yükünü Ersin Görkem,Ümit Sonkol,Ryan Toolson çekiyor.Yerli ve yabancı oyuncular skor sorumluluğunu ortaklaşa paylaşıyorlar.Ratkovica ligin önemli asist güçlerinden biri ve maç başına 6 asistin üzerine çıkıyor.Takıma yeni katılan Hakan Köseoğlu da ligin önemli oyun kurucularından.Maç başına 76.3 sayı ortalamaları var.Sadece bir deplasmandan mağlup ayrıldılar.

İki ekip arasında son 3 sezonda oynanan 6 maçın 4ü Karşıyaka üstünlüğüne sahne oldu.Ve yine iki ekip arasında oynanan 6 maçın 4 adeti bu baremin üstünde bitti.Handikap avantajı Aliağa'nın lehine olsa da Karşıyaka sahasında çok iyi bir seyirci baskısı kuruyor.Benim ilk tercihim MS:1.Daha sonra ise üst düşünüyorum.

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:155.5 ÜST GÜVEN:5.5/10



859 Türk Telekom - Hacettepe Üniv.

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,9.5 SAYI MS HACETTEPE ÜNİ. LEHİNE
SAYI BAREMİ:155.5 SAYI


Sakatlıklarla boğuşan ve formsuz bir dönem geçiren Türk Telekom,Ankara derbisinde Hacettepe Üniversitesini ağırlıyor.

Türk Telekom ligin önemli oyun kurucularından Darius Washington'un sakatlığından sonra düşüşe geçen bir ekip.Takımdan NBA'e geri dönen Mehmet Okur'da ayrılınca problemleri arttı.Oyun kurucu mevkisine Capin'i alsalarda son haftalarda gelen seri mağlubiyetlere engel olamadılar.Jasaitis'te sakatlığı nedeniyle verimsiz.Takımın skor yükünü Aleksandar Capin,Ali Karadeniz ve sakatlığı devam eden Darius Washington çekiyor.Bu maça Washington ve Jasaitis çıkamayacak.Maç başına 83.5 sayı ortalamaları son 4 maç için 72ye kadar düştü.

Hacettepe Üniversitesi her hafta daha iyi bir basketbol oynuyor.Geçen hafta sonunda Beşiktaş Milangaz' yendiler.Takımın skor yükünü Sherron Collins,Ricardo Marsh,Melvin Sanders,Mathew Bryan-Amaning çekiyor.Maç başına 73.1 sayı ortalamaları mevcut.

Türk Telekom çok fazla sorunla uğraşıyor.Hacettepe ise moral kazanarak bu maça çıkıyor.Handikap avantajıyla Hacettepe tercihim var.Barem çok küçük bir farkla da olsa aşılır.

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:155.5 ÜST GÜVEN:5.5/10



864 Fenerbahçe - Galatasaray

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,6.5 SAYI MS GALATASARAY LEHİNE
SAYI BAREMİ:150.5 SAYI


Euroleague'de Top 16 içine giren iki Türk takımı Sinan Erdem'de karşılaşıyor.

Fenerbahçe Ülker ligin iyi kadrolarından biri.Takımın maç başına attığı 77.9 sayı takımın geneline dağılıyor.Roko Ukic,Oğuz Savaş ve bu maçta cezalı olan Emir Preldzic ligde takımın skor sorumluluğunu üstlenen oyuncular.Sakatlığı uzun süren Marko Tomas'ın dönüşünden sonra,bu maçta da Mirsad Türkcan'ın parkeye çıkması bekleniyor.Ömer Onan'ın da sakatlığını atlattığı bilgisi var.Takım savunma gayretini üst düzeyde tutuyor.

Galatasaray Medical Park ligin dengeli ekiplerinden biri.Takımın skor yükünü Joshua Shipp,Preston Shumpert ikilisi üstleniyor.Kısa rotasyonlarında çok fazla alternatifleri var.Uzun rotasyonunda ise skor sıkıntısı çekiyorlar.

İki ekipte ligin ilk devresinde oynadığı derbilerde barem altında kalan maçlara imza attılar.Fenerbahçe Ülker bu maça çok motive çıkıyor.Önce İY:1 sonra ise alt tercihim var.


İY:1 GÜVEN:6/10
TS:150.5 ALT GÜVEN:5.5/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:3/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More