Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

25 Aralık 2011 Pazar

Beko Basketbol Ligi İddaa Yorumlarım



768 Galatasaray - Türk Telekom

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,10.5 SAYI MS TÜRK TELEKOM LEHİNE
SAYI BAREMİ:154.5 SAYI


Geçen hafta derbi galibiyeti aldıktan sonra Barcelona'ya farklı yenilen Galatasaray Medical Park sahasında Türk Telekom'u ağırlayacak.

Galatasaray Medical Park maç başına 81,7 sayıyla oynayan bir takım.Takımın skor yükü Josh Shipp ve Preston Shumpert'in sorumluluğunda.Skor bu iki isim dışında dengeli dağılıyor.Songaila'dan memnun değiller ve onu gönderip yeni bir yabancı oyuncu almak istiyorlar.Barcelona maçında kadroya giremeyen veteran forvet bu maçta da oynamayabilir.

Telekom maç başına 84.4 sayıyla oynayan bir ekip.Takımın sakatları iyileşti ve Washington bu maçta iğneyle de olsa parkeye çıkabilecek durumda olarak rapor edildi.Geçen hafta oynayamayan Capin'inde eklenmesiyle önemli bir kısa rotasyonuna kavuştular.Jasaitis'te sakatlığını atlattı.Takımın skor opsiyonunu oluşturan bu oyuncular parkeye çıkacaklar.

Galatasaray'da Mahmuti özellikle 4 numara pozisyonu için arayışta.Türk Telekom sorunlarından kısmen de olsa arınmış durumda.Benim tercihim Galatasaray ilk yarıyı handikapı aşarak geçer şeklinde.
Barem aşılır.

İY:1 GÜVEN: 6/10
TS:154.5 ÜST GÜVEN:5.5/10


769 Aliağa Petkim - Erdemir

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,3.5 SAYI MS ERDEMİR LEHİNE
SAYI BAREMİ:149.5 SAYI


Beko basketbol liginde önemli bir çıkış yaşayan Aliağa Petkim,sahasında Erdemir'i ağırlıyor.

Aliağa Petkim son 8 maçından 6 galibiyet çıkartan bir ekip.Maç başına 76.7 sayı ortalamasıyla oynuyorlar.Ryan Toolson,Ümit Sonkol ve Ersin Görkem takımın skor opsiyonunu oluşturuyor.Sahalarında aldıkları mağlubiyetler ligin güçlü takımlarından oldu.Hakan Köseoğlu'nun da katılmasıyla kısa rotasyonlarını genişlettiler.

Erdemir son haftalarda seri mağlubiyetler alıyor.Takımın bu düşüşünde en önemli faktör düşen şut yüzdeleri oldu.Takımın skor anlamında ki sorumluğunu Antwayne Robinson,Gerrod Henderson ve Soner Şentürk üstleniyor.

Aliağa Petkim bu maçı kazanacak kalitede.Seyircilerinin de baskısıyla handikap aşmalarını bekliyorum.Barem aşılmaz.

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:149.5 ALT GÜVEN:5.5/10



770 Banvit - Fenerbahçe

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,4.5 SAYI MS BANVİT LEHİNE
SAYI BAREMİ:152.5 SAYI


Avrupa kupalarında bir üst tura çıkan iki önemli ekip Banvit ve Fenerbahçe Ülker Bandırma'da karşılaşıyor.

Banvit hafta içinde Eurocup üst turuna lider olarak çıktı.Son haftalarda Gran Canaria ve Kuban gibi önemli ekipleri yendiler.Çok formdalar ve çok iyi savunma yapmaya başladılar.Barış Ermiş takımın lideri.Barış,Serkan Erdoğan'ın yokluğunda aldığı süreyi çok iyi kullanıyor ve daha efektif oynuyor.Takımın sistemi oturmuş durumda.Maç başına 81.3 sayı ortalamasına sahipler.

Fenerbahçe Ülker'de Cantu deplasmanından lider olarak çıktı ve Euroleague'de TOP16'e kaldı.Spajiha yaratıcılığı üst düzey oyuncularına rağmen sistemini oturtamadı.Takım çoğu zaman hücumda tıkanıyor.Hücumlar set oyunu yerine,penetre ve pick'n rol'lere kalıyor.Maç başına 79.1 sayı ortalamasına sahipler.Mirsad ve Ömer Onan sakatlıkları nedeniyle,Emir Preldzic ise cezası yüzünden bu maçta parkeye çıkamayacak.

Fenerbahçe Ülker bu maçta 3 önemli eksiğe sahip.Banvit bu nedenle özellikle yerli rotasyonunda avantaj sağlayacak.Handikap bu gibi denk ekiplerin maçlarında avantaj sağlıyor.Bu nedenle tercihim evsahibi.Barem aşılır.

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:152.5 ÜST GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More