Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

31 Aralık 2011 Cumartesi

Beşiktaş Milangaz'dan Bir Derbi Galibiyeti Daha

Maç sürekli başa baş geçti.İşte hava atışı...
 
2011 yılına mükemmel bir derbiyle veda ettik...Başa baş geçen maç sonunda ev sahibi Beşiktaş Milangaz 83-76 ile taraftarına 'Mutlu Yıllar' mesajı yolladı.
   Anadolu Efes Maç'ın başında Kerem Tunçeri'nin baskılı oyunuyla havaya girerek 9-2 öne geçti.Beşiktaş'da Maçı 28 sayı 9 ribaund ile bitiren Zoran Erceg hemen devreye girdi, farkı azalttı ve ilk çeyreğin skorunu da 20-18 olarak belirledi.
 
İkinci çeyreğin başında bu sefer Beşiktaş Milangaz esti ve 9-2'lik seri yakaladı.Bu dakikalarda Carlos Arroyo da ilk kez oyuna girdi ve farkı açmayı sağladı.Ancak Sinan Güler'in üçlüğüyle kendine gelen Anadolu Efes arayı biraz olsun kapadı ve ilk yarının skoru 39-36 Beşiktaş lehine oldu.
 

Üçüncü çeyrek bu sefer karşılıklı basketlerle başladı.Savanovic ile Kerem'in ritim tutmasının ardından Efes uzun bir aradan sonra öne geçti: 49-46.Beşiktaş geriye düşmenin verdiği sinirle 5-0 seri yakalarken özellikle bu anlarda Pops Bonsu devredeydi takımı adına.Can Akın'ın 3.Periyodun son saniyesinde attığı basket ise görülmeye değerdi. 57-56.

Can ve Bonsu ikilisi dördüncü periyoda da formda başladı ve farkı 6'ya çıkardı.Böylece rakip takıma molayı aldırttı.Vujacic'in üçlüğüyle moladan dönen Efes'e Zoran Erceg 6-0'lık seri ile karşılık verdi.Maç bu noktadan sonra koptu,Efes de fazla zorlamadı ve maçın skoru 83-76 oldu.

ZORAN ERCEG

Bu maçta Zoran Erceg'e ayrı bir parantez açmamız lazım.28 sayı 9 ribaund ile mücadele eden yıldız oyuncu,Beşiktaş Milangaz'ın adeta taşıyıcısı durumuna düştü.Deron Williams gittiğinden beri inanılmaz bir performans gösteren Erceg Beşiktaş Milangaz'ın Arroyo ve Hawkins ile birlikte en önemli oyuncusu gibi artık...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More