Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

23 Aralık 2011 Cuma

Emir Preldzic'e 3 Maç Ceza!




Emir Preldzic Fenerbahçe Ülker'in Olin Edirne ile oynadığı karşılaşmada diskalifiye edilmişti.TBF tarafından yapılan açıklamaya göre 3 maç ceza aldı.Ne kadar adil olduğu tartışılır elbette.Küfür olabilir ama vücuduyla çarpmak tamamen kasıt dışıydı bana göre.3 maç yinede fazla.Hemde Galatasaray maçı öncesi!!!




Disiplin soruşturmasına esas Önemli Olay Raporu, Hakem Raporu, Teknik Komiser Raporu,Yardımcı hakemin Raporu ve olayın görüntüsü ile Sporcunun savunma yazısı incelendiğinde;müsabakanın 3. periyodunun bitimine 2.42 dakika kala Fenerbahçe Ülker sporcusu Emir Preldzic’in, aleyhine verilen faul kararına aşırı derecede itiraz ettiği ve teknik faul ile cezalandırıldığı, bu esnada itirazlarını sürdürerek müsabakanın baş hakemine vücuduyla çarparak diğer yardımcı hakeme küfürlü sözler söylediği ve neticesinde diskalifiye edildiği anlaşılmaktadır. Olay resmi raporların yanı sıra CD kaydıyla da vuzuha kavuşmuştur.

Dosya yukarıdaki şekilde değerlendirilerek;

Fenerbahçe Ülker sporcusu Emir Preldzic’in eylemine uyan Disiplin Yönergesi’nin 36. maddesi gereğince, kendisinin 3 (ÜÇ) MAÇ MÜSABAKALARDAN MEN VE 5.000-TL PARA CEZASI ile tecziyesine, iş bu kararın ilgiliye tebliğine, Disiplin Yönergesinin 51. maddesi çerçevesinde para cezasının 30 gün içinde ödenmesi gerektiğinin bildirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More