Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

31 Aralık 2011 Cumartesi

Gamateks Pamukkale Will Caudle İle Anlaştı!



Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde (TB2L) mücadele eden Gamateks Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Uruguay 1. Ligi ekiplerinden Union Atletica'nın 29 yaşındaki Amerikalı oyuncusu Will Caudle ile bir yıllık anlaşma sağladı.


Daha önce ülkemizde oynayan ve 2008-2009 sezonunda Gelişim Koleji formasını giyen Caudle ligin sayı krallığında da iddialı olmuş,sezonu  33:14 dakika-18.72 sayı-7.8 ribaund ortalaması ile kapatmış ve ligin sayı krallığı 6.sı olmuştu.

2,07 metre uzunluğunda, 15 sayı, 9 ribaund ve 30 dakika ortalaması bulunan Will Caudle'nin Gamateks PAÜ'ye güç katacağını savunan takım antrenörü Fırat Eser, ''Oyuncumuzun tecrübesiyle takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum'' dedi.


Gamateks PAÜ Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Çıralı ise ligin ilk yarısını hedefledikleri yerde tamamladıklarını ifade ederek, ''Bu sezon amacımız lige tutunmaktı. İlk yarıda bunu başardık. İkinci yarıda da ligde kalıcı olmak için antrenörümüzün raporu doğrultusunda Will Caudle ile 1 yıllık anlaştık. Transferlerimiz devam edecek. 2-3 oyuncu daha transfer ederek, ikinci yarıya daha güçlü başlamak istiyoruz'' diye konuştu.


4 ve numara oynayabilen  Caudle'nin, 3 Ocak 2012 Salı günü resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More