Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

28 Aralık 2011 Çarşamba

Halil Üner Trabzon'a İmzayı Attı


Dün Trabzon'a gidip Trabzonspor ile antremana çıkan Halil Üner Trabzonspor ile anlaştı. ve taraflar arasında resmi sözleşme bügün öğle saatlerinde imzalandı.Kulübün resmi sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:


Basketbol takımımız deneyimli antrenör Halil Üner ile sözleşme imzaladı.

M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan imza törenine basketbol takımımızın Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ertuğrul Doğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Sakarya katıldı.

İmza töreninde konuşan Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ertuğrul Doğan, Trabzonspor Kulübü'nün sevenlerine ve spor kamuoyuna anlaşmanın hayırlı olmasını dilediklerini ifade ederek, “Trabzonspor'un başarılara gidecek yollarda ufku geniş, çalışmayı seven, ekip çalışmasıyla başarıya koşan sevgili hocamızla çok daha güzel günleri hep beraber yaşayacağımızı ümit ediyoruz. Yönetim kurulumuz, Türkiye'deki araştırmalarında, bugünkü durumda Trabzonspor'u başarıya taşıyacak en iyi isim olduğu için kariyeri başarılarla dolu Halil Üner konusunda karar vermiştir. Kendisine olan inancımız sonsuzdur.” diye konuştu.

Baş Antrenörümüz Halil Üner, Trabzonspor’la sözleşme imzalamasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Trabzonspor marka değeri çok yüksek olan bir kulüp" dedi.

Geçmişte de başarılar olduğunu kaydeden Üner, şöyle devam etti:
“Öncelikle hedefimiz oynayacağımız müsabakaları kazanmak ve biran önce üst sıralara tırmanmak olacaktır. Spor ile yatıp spor ile kalkan bu şehrin taraftarına baktığımızda hırslı ve kaybetmeyi sevmeyen bir yapıları olduğunu görüyoruz. Benim yapımda aynı. Bu, aradaki uyumun şimdiden çok iyi olacağını söyleyebilirim. Hep birlikte bütün şehir olarak, bu takımı futbolda olduğu gibi basketbolda da 4 büyük kulüpten birisi yapmak için savaşacağız.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More