Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

24 Aralık 2011 Cumartesi

TB2L İddaa Tahminlerim



761 Final Gençlik - Akhisar Bld
HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,3.5 SAYI MS AKHİSAR BLD. LEHİNE



TB2L'de son haftalarda tırmanışa geçen Final Gençlik ligin en istikrarlı ekiplerinden biri olan Akhisar Bld. önüne çıkıyor.

Final son 2 haftadır galip geliyor.Takımın skor opsiyonunu Erdem İlter,Orçun Okkalı ve Cyrus Tate üstleniyor.Sahalarında daha iyi sonuçlar alabiliyorlar.Kendi sahalarında sadece 2 mağlubiyet aldılar.Saha içi isabetleri yüksek.

Akhisar Bld. ligin en deneyimli yabancılarından biri olan Tyrone Nelson önderliğinde iyi sonuçlar alıyor.Son haftalarda önemli rakipler ile oynadılar ve son 4 maçta sadece 2 galibiyet alabildiler.Deplasmanlarda 4 galibiyetleri var.Takımın skor opsiyonunu Tyrone Nelson ve Güven Esmer üstleniyor.Akhisar son maçlarında tekrar toparlanma sinyali verdi.Ribaund üstünlükleri mevcut ama çok düşük saha içi isabet oranları ile oynuyorlar.

Akhisar son deplasmanlarda iyi gözükmedi.Final ise evinde daha iyi oynuyor.Handikap Akhisar lehine olsa da tercihim Final olacak.

MS:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:3/10



762 Genç Telekom - Pamukkale Üniv

HANDİKAPLAR:6.5 SAYI İY,12.5 SAYI MS PAMUKKALE ÜNİ. LEHİNE


3 hafta üstüste mağlup olduktan sonra hafta içinde tekrar gekllibiyeti hatırlayan TB2L lideri kendi sahasında Pamukkale Üniversitesi'ni ağırlayacak.

Genç Telekom 3 haftalık mağlubiyet serisini hafta içinde ki Başkent maçıyla bitirdi.Takımın skor yükünü Nenad Delic,Mustafa Baki Görür,Şahin Muzaffer Ekmen üçlüsü üstleniyor.Saha içinden çok yüzdeli oynuyorlar ve rakiplerini bu sayede geçiyorlar.Maç başına 76.9 sayı ortalamaları mevcut. 

Gamateks Pamukkale Üniversitesi ligin iyi yabancılarından Matt Pilgrim'e sahip.Takımın skor opsiyonunu Matt Pilgrim,Gökhan Şenol,Feyzi Çelebioğlu oluşturuyor.Deplasmanlarda başarısız bir görüntü içindeler.Maç başına 81.3 olan sayı ortalamaları deplasmanlarda 72ye düşüyor.

Genç Telekom bu maçı alacak kalitede.Pamukkale'nin deplasman karnesi çok kötü.Barem yüksekliği nedeniyle MS:2 diyeceğim.Genç Telekom,Tire'nin takviye görmemiş zayıf kadrosu dışında hiçbir ekibe bu farkı atamadı.

MS:2 GÜVEN:6/10
İY-MS:2/2 GÜVEN:3/10



767 Gaziantep Bşb - Başkent Gençlik

HANDİKAPLAR:8.5 SAYI İY,15.5 SAYI MS BAŞKENT LEHİNE



TB2L'nin yükselen değeri Gaziantep BŞB. kendi sahasında Başkent Gençlik'i ağırlıyor.


Gaziantep BŞB özellikle kendi evinde çok başarılı maçlar çıkartan bir ekip.Takım olarak çok iyi savunma yapıyorlar.Beko Basketbol Ligi top çalma istatistiğinde üst sıraları zorlayan Tay Waller gibi savunmacı bir kısaya sahipler.Takımın skor opsiyonu Waller dışında çok dengeli dağılıyor.Kendi salonlarında yenilgi yüzü görmediler.

Başkent Gençlik ligin önemli oyuncularını kadrosunda bulunduruyor.Fakat henüz takım olamadılar.Recai Öztürk ve Marquise Gray skor opsiyonları.3 sayı yüzdeleri çok düşük.Deplasmanlarda daha başarılı oluyorlar.Aldıkları 5 galibiyetin 3 adeti deplasmanlarda oldu.Maç başına sayı ortalamaları 72.8 sayı.Bu ortalama deplasmanlarda 73.62ye çıkıyor.

Başkent son maçında lig liderine karşı iyi direndi.Gaziantep BŞB ise son 5 maçını kazandı ve çok özgüvenli.Gaziantep ekibi özellikle pota altında zayıf bir rakip bulduğu zaman daha fazla fark atıyor.Tercihim İY:1.Ayrıca İY-MS:1/2 tercihi sistem kuponları için denenebilir duruyor.

İY:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:3/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More