Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

25 Aralık 2011 Pazar

TB2L İddaa Tahminlerim



771 İstanbulspor - Gelişim Koleji

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,5.5 SAYI MS GELİŞİM KOLEJİ LEHİNE


Ahmet Kandemir'in baş antrenörlüğe gelişiyle çıkışa geçen İstanbulspor,sahasında Gelişim Koleji'ni ağırlıyor.

İstanbulspor ligde maç başına 73.0 sayı ortalamasıyla oynayan bir kulüp.Takımın sayı yükünü Troy Barnies,Onur Sonsirma ve Admir Aziz Kan çekiyor.Admir oyun kurucu pozisyonunu sürekli olarak domine ediyor.Takım düşük yüzdeli şut isabetine rağmen,az top kaybı ile bu kusurunu dengeliyor.Barnies'in 4 numara pozisyonundan isabetli oyunu takımın en önemli silahı konumunda.

Gelişim Koleji ligde 70.1 sayı ortlamasıyla oynuyor.Takımın en önemli skor silahları De Vaughn Washington,Sertay Gürsu ve Özgün Önver.3 sayı çizgisinin gerisinden düşük yüzdeleri,ribaund sorunu yaşamaları,rakibe çok fazla hücum ribaundu vermek ve yüksek top kaybı oranı gibi eksiklikleri mevcut.Takımın genç oyuncularından gelen katkı istedikleri düzeyde değil.

İstanbulspor Ahmet Kandemir'n gelişinden sonra daha derli toplu oynamaya çalışıyor.Ganim Talay döneminde de mücadele güçleri üst düzeyde idi.Gelişim Koleji deplasmanlarda skor problemine girebiliyor.Bahis tercihim İstanbulspor lehine olacak .

MS:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:3/10



772 Tire Bld - Darüşşafaka

HANDİKAPLAR:0.5 SAYI İY,0.5 SAYI MS TİRE BELEDİYE LEHİNE


Son haftalarda çıkış yaşayan Tire Belediyesi,evinde ligin genç ekiplerinden Darüşşafaka'yı ağırlıyor.

Tire Belediyesi ligde maç başına 71.3 sayı ortalamasıyla oynuyor.Takımın skor yükünü Tyrus Boswell,Cemal Bayraktar ve yeni transferleri Justin Carter üstleniyor.Takım halinde son haftalarda özellikle Carter'ın gelişiyle önemli bir çıkışa geçtiler ve 4 maçta 3 galibiyet elde ettiler.Bu galibiyetlerin içine Optimum TED Ankara Kolejliler gibi önemli bir kadroyu da kattılar.TB2L'nin geneli gibi düşük şut yüzdelere sahipler.Bunu az top kaybederek dengelemeye çalışıyorlar.

Darüşşafaka ligde 71.1 sayı ortalamasıyla oynuyor.Jawan Carter gelişiyle takımın skor sorumluluğunu ele aldı.Skor bu isim dışında dengeli dağılıyor.Dışarıdan daha yüzdeli oynamaları dikkati çekiyor.Gökhan Sunter sakatlığı nedeniyle bu maçı kaçırabilir.

Tire Belediye evinde son haftalarda çok farklı oynuyor.Carter ve Boswell'in ribaund üstünlüğüyle bu maçı kazanacaklarını düşünüyorum.
MS:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:3/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More