Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

14 Aralık 2011 Çarşamba

Tofaş:97 Kaspiy Actau:51 (Hazırlık Maçı)






Beko Basketbol Ligi 10. haftasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Tofaş, hazırlıkları kapsamında Kazakistan birinci lig ekiplerinden Kaspıy Actau ile hazırlık maçı yaptı. 
Tofaş, karşılaşmaya Steele, Austin, İnanç, Buckman ve Volkan beşi ile başladı. İlk sayılarımız Buckman’ın 3 sayılık isabetiyle geldi. Maçın ilk 5 dakikasına 18-7  lik üstünlükle girdik.İlk 5 dakikada Buckman’ın 12 sayısı ve etkili oyunu ile skorda üstünlüğü yakaladık. Bu bölümden sonra tam saha pres yaparak rakibin  organize olmasını engelledik. İlk çeyrek 37-13 Tofaş üstünlüğü ile geçildi. 
İkinci çeyreğe Kenan, Can A. Barış, Samet ve Zuza beşi ile başladık. İlk basketimiz Zuza’nın pota altından iki sayılık basketi ile geldi. İkinci çeyreğin ilk 5 dakikalık bölümü 46-24 üstünlüğümüzle geçildi. Maçın ikinci çeyreği 53-31 önde bitirdik. İlk yarıda Buckman 18 sayı ile takımın ve maçın en skorer ismi oldu.
Üçüncü çeyreğe Steele, Can A. Can Ö, Austin ve Zuza beşi ile başladık. İlk 5 dakikada Zuza’nın sayıları ile farkı koruduk. Üçüncü çeyreğin bitimine son 3 dakika kala 65-42 skor üstünlüğümüz vardı. Üçüncü çeyreği 74-42 üstün bitirdik. 
Son çeyreğe Kenan, Can A. Uğur, Samet ve Buckman beşi ile başladık. Maçın son çeyreğinde ilk basketimiz Buckman’nın serbest atışlarından geldi. İlk 5 dakikalık bölümde A takımımızın 88-49 üstünlüğü ile geçildi. Genç oyuncularımızın sanş bulduğu bu dakikalarda Uğur Dokuyan ve Kenan Sipahi yaptığı asistlerle, Samet Geyik de skorer oyunuyla katkı verdiler. Baştan sona önde götürdüğümüz karşılaşmayı 97-51 galip bitirdik. Tofaşta süre alan tüm oyuncular skor bulurken Buckman 22 sayı Zuza 21 sayı Samet 10 sayı ile Bursa temsilcisinin en skorer isimleri oldular.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More