Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

26 Aralık 2011 Pazartesi

Trabzonspor'da Öngören İle Yollar Ayrıldı!


Trabzonspor'da alınan başarısız sonuçların ardından antrenör Tolga Öngören ile yollar ayrıldı.


Trabzonspor resmi sitesinden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:


Basketbol Takımı Yönetim Kurulumuz Baş Antrenör Tolga Öngören’le karşılıklı görüşerek yollarını ayırma kararı aldı.

Basketbol takımımızın Asbaşkanı Levent Erkuloğlu, Öngeren’le son derece önemli hedefler üzerinde uzlaşarak yola çıktıklarını ancak geçen sürede saha sonuçları itibariyle yaşanan olumsuzluk nedeniyle sürecin planlandığı gibi işlemediğini vurguladı.

Gelinen noktada son derece medeni ölçüler içerisinde yaşanan görüşmelerin ardından iki tarafın da yeni bir kan değişikliğine ihtiyaç bulunduğu fikrinde görüş birliğine vardığına işaret eden Erkuloğlu şunları söyledi:
“Sayın Tolga Öngören’le birlikte görev yaptığımız süre içerisinde hiçbir itilaf yaşamadık. Aksine uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Ancak sporun doğası içerisinde maalesef sonuçlardan kaynaklanan böylesi ayrılıklar yaşanabiliyor. Bu vesileyle kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, önümüzdeki yaşantısında başarılar diliyoruz” dedi.

Levent Erkuloğlu, Öngören’e bugüne kadar verdiği hizmetlerinden dolayı tekrar teşekkür ederek, kendisine bir plaket verdi.


Trabzonspor'da yeni antrenörün en geç yarın belli olması ve hafta sonu yapılacak Antalya BŞB maçında yeni antrenörün takımla beraber parkeye çıkması bekleniyor.Şimdilik ön plana çıkan tek adayın halen Selçuk Üniversitesini çalıştıran Halil Üner olduğu kulislerden sızan bilgiler arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More