Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

12 Aralık 2011 Pazartesi

Ülker Sports Arena Tanıtım Aşamasında Açılış Çok Yakında!!!

Açılışı Ocak ayında yapılması planlanan Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’nın tanıtımı için Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımının idari ve teknik kadrosu ile oyuncular objektif karşısına geçti.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımının oyuncuları, idari ve teknik kadro ile birlikte, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’nın tanıtım çekimlerinde bir araya geldi. Takım halinde ve bireysel yapılan fotoğraf çekimleri oldukça keyifli geçti.

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena, basketbolun yanı sıra birçok salon sporuna ve eğlence aktivitesine de ev sahipliği yapacak. Salonun bu çok amaçlı kullanımını gösteren çekimlerde oyunculardan Oğuz Savaş, Emir Preldzic, Gasper Vidmar ve Jamest Gist objektif karşısına geçti.

Fotoğraf çekimlerine katılan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımının Baş Antrenörü Neven Spahija, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’dan çok etkilendiğini belirtirken, kaptan Ömer Onan ve Roko Ukic ise yeni salonda yeni zaferlere imza atmak istediklerini belirtti.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More