Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

14 Ocak 2012 Cumartesi

Beko Basketbol Ligi Tahminlerim





801 Anadolu Efes - Mersin Bşb

HANDİKAPLAR:9.5 SAYI İY,18.5 SAYI MS MERSİN BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:158.5 SAYI


Kinsey'in dönüşüyle ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker'i yenen Anadolu Efes sahasında Mersin BŞB'yi ağırlıyor.

Anadolu Efes geniş kadrosunun da avantajıyla ligin lideri.Takım ligde 86.0 sayı ortalamasıyla oynuyor.Takımı skorda Terance Kinsey,Aleksander Vujacic,Dusko Savanovic taşıyor.Kerem Tunçeri takımını iyi yönetiyor.Fakat onu yedekleyen İlievski istenen formda değil.Kendi sahalarında ki lig maçlarında mağlubiyet yüzü görmediler.Ligin en az sayı yiyen 3. ekibi durumundalar.

Mersin BŞB hafta içinde antrenör değişikliği yaşadı.Takımı Türkiye kupası finaline çıkaran Mete Babaoğlu ile anlaştılar.Maç başına 76.5 sayı ortalamaları var.5 haftadır galibiyetleri yok.Takımı skorda Vince Grier,Anthony Grundy ve James Mays taşıyor.Takıma tekrar katılan Alex Scales'te önemli bir skorer.

Anadolu Efes geniş kadrosuyla maçın favorisi.Batista ve Barac önderliğinde ilk devreyi domine edeceklerine inanıyorum.Barem aşılır.

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:158.5 ÜST GÜVEN:5.5/10


804 Antalya Bşb - Beşiktaş

HANDİKAPLAR: 4.5 SAYI İY,8.5 SAYI MS ANTALYA LEHİNE
SAYI BAREMİ:163.5 SAYI


Hafta içinde kadrosunu yeni oyuncular ile takviye eden iki takım Antalya'da karşılaşıyor.

Antalya BŞB hafta içinde NCAA kariyeri mükemmel geçen Scottie Reynolds'u aldı.Maç başına 80.7 sayı ortalamasıyla oynayan ekip bir önemli skorere daha kavuştu.Takımın skor opsiyonunu bugüne kadar Corey Fisher,Melih Mahmutoğlu,Stevan Jelovac taşıyordu.Özellikle savunmada sıkıntı çeken ekip savunmada da iyi oynayabilen bir oyuncuyu kadrosuna kattı.Hafta içinde idmanlara katılamayan oyuncular nedeniyle sıkıntı yaşadılar.

Beşiktaş Milangaz'da forvet pozisyonunu NCAA kariyeri mükemmel Morrison ile doldurdu.Takımın maç başına sayı ortalaması 86.8 sayı.Takımı skorda David Hawkins,Zoran Erceg,Mensah Bonsu taşıyor.Son Eurochallenge maçında rakiplerini yendiler.Fakat Ergin Ataman dahil kimse oynanan oyundan tatmin olmadı.Mehmet Yağmur'un sakatlığı nedeniyle Carlos Arroyo önemli süre alıyor.Son 2 deplasmanda da mağlup oldular.

Antalya BŞB ve Beşiktaş Milangaz skor potansiyeli yüksek iki takım.Bu iki ekibin mücadelesinde önceliğim sayı bahisi olacak ve üst deneyeceğim.Anadolu Efes maçında uzatma yaşayan,Fenerbahçe Ülker'i ilk 3 periyod zorlayan Antalya BŞB kolay pes etmez.

TS:163.5 ÜST GÜVEN:6/10
MS:1 GÜVEN:5.5/10



807 Hacettepe Üniv. - Erdemir

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,3.5 SAYI MS HACETTEPE LEHİNE
SAYI BAREMİ:151.5 SAYI


Düşme korkusundan az da olsa uzaklaşan Hacettepe,sahasında Erdemir'i ağırlıyor.

Hacettepe Üniversitesi ligin vasat takımlarından biri.Takımı skorda Melvin Sanders,Bryan-Amaning,Ricardo Marsh ve Sherron Collins taşıyor.Maç başına 72.1 sayı ortalamaları var.Murat Kaya sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.Zaman zaman tempolu oyunu oynasalarda genelde kontrollü basketbolu tercih ediyorlar. 

Erdemir ligin 7 galibiyetli ekiplerinden biri.Kzell Wesson,Antwayne Robinson,Gerrod Henderson ve Soner Şentürk takımın skorerleri.Maç başına 71.9 sayı atıyorlar.Son 2 maçlarını kaybettiler.Kontrollü basketbolu tercih ediyorlar.

Konrollü basketbolu seven iki ekibin maçında önceliğim sayı bahsi ve alt olacak.Erdemir handikapı geçebilir.

TS:151.5 ALT GÜVEN:6/10
MS:2 GÜVEN:5.5/10



808 Trabzonspor - Türk Telekom

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,10.5 SAYI MS TRABZONSPOR LEHİNE
SAYI BAREMİ:153.5 SAYI


Sakatlıklar nedeniyle kötü günler geçiren Türk Telekom,Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşıyor.

Trabzonspor ligde sadece 2 galibiyete sahip.Takımın skor problemi var ve maç başına 69.4 sayı atıyorlar.Sadece Jonathan Gibson ve Elton Brown'dan skor katkısı geliyor.Yerli rotasyonlarından katkı alamıyorlar.

Türk Telekom son haftalarda sakatlıklardan başını alamıyor ve bu nedenle son 5 maçta 4 mağlubiyet aldı.Takımın önemli yabancılarından Jasaitis ameliyat oldu ve uzun bir süre parkeye çıkamayacak.Washington eğer kendini iyi hissederse iğne ile sahaya çıkabiliyor.Takımın sayı ortalaması 81.4 sayı.Fakat son 5 maçtır 75 sayının üzerine çıkamadılar.Ekibin skor sorumluluğunu Ali Karadeniz,Darius Washington,Aleksandar Capin ve Kaspars Kambala çekiyor.

Trabzonspor sahasında ki maçlarda daha iyi oynuyor ve soyunma odasına denk skorlar ile gidiyor.Telekom'da ki problemli durumu değerlendirmek isteyeceklerdir.Tercihim ilk yarıdan Trabzonspor olacak.Barem aşılmaz.

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:153.5 ALT GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More