Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

6 Ocak 2012 Cuma

Olin Edirne'de Görev Değişimi Yapıldı


Olin Edirne'de bugün toplanan Yönetim Kurulu ve İdari Teknik Heyet’in aldığı ortak karar gereği Başantrenörlük görevini yürüten Ali Burgul Genel Koordinatör’lüğe,Yardımcı Antrenör Erdem Can’da Başantrenör’lüğe getirildiler.

Konu ile ilgili kulüp resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

Basketbol A-Takımımızda görev değişimi yapıldı. Bugün toplanan Olin Edirne Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu ve İdari – Teknik Kadrosu, antrenörler arasında görev dağılımı yapılmasına karar verdi.

Yönetim Kurulu ve İdari Teknik Heyet’in aldığı ortak karar gereği Başantrenörlük görevini yürüten Ali Burgul Genel Koordinatör’lüğe Yardımcı Antrenör Erdem Can’da Başantrenör’lüğe getirildiler.

Olin Edirne Yönetim Kurulu konuyla ilgili bir basın açıklaması yaparak ortak alınan bu kararın takımın geleceği açısından önem teşkil ettiğinin altı çizildi. Yönetim Kurulu açıklaması şöyle: “Başından beri arkalarında durduğumuz ve güvendiğimiz Ali Burgul-Erdem Can ikilisinin bundan böyle de arkasında olacağız ve teknik konularda alacakları kararları sonuna kadar destekleyeceğiz. Bu iki deneyimli hocamızın bugüne kadar almış oldukları kararları sahada ki sonuç ne olursa olsun destekledik. Hepimizin amacı takımımızı bu sezon da hak ettiği yerlere getirebilmek. Bunun için kulübümüz bünyesi içinde herkes elinden geleni gayreti gösteriyor. Bugün idari ve teknik kadro ile yaptığımız ortak toplantı sonucunda hocalarımız arasında yeni bir görev dağılımı yapılmasını kararlaştırdık. Buna göre Ali Burgul hocamız Genel Koordinatör, Erdem Can hocamız’da Başantrenör olarak görevlerine devam edeceklerdir.

Her iki hocamız da takımlarının başında sahada olacaklar, bugüne kadar birlikte sürdürdükleri çalışmalarını aynen devam ettirecekler ve basketbol takımımızın başarısı için her şeyi yapacaklardır.

Ortak olarak aldığımız bu kararın kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz”.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More