Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

26 Şubat 2012 Pazar

Beko Basketbol Ligi Tahminlerim (26 Şubat 2012)





823 Aliağa Petkim - Trabzonspor

HANDİKAPLAR:4.5 SAYI İY,8.5 SAYI MS TRABZONSPOR LEHİNE
SAYI BAREMİ:153.5 SAYI



Ligden düşmeme mücadelesinde olan ve son maçlarda olumlu bir tablo çizen Trabzonspor deplasmanda ligin vasat üstü ekibi Aliağa'ya konuk oluyor.

Aliağa Petkim ligin play-off ihtimalini kovalayan ekiplerinden biri.Takımın skor opsiyonunu Ryan Toolson,Ümit Sonkol,Ersin Görkem ve Trent Plaisted üstleniyor.Maç başına 75.5 sayı atan ve 76 sayı yiyen ekip evinde 72.25 sayı atıp,73.5 sayı yiyor.Savunmasıyla öne çıkan ekibin oyun kurucu rotasyonu çok tecrübeli.

Trabzonspor Halil Üner'in göreve gelişinden bu yana daha skorer bir takım oldu.Takımın skor yükünü Russel Robinson,Jonathan Gibson,Elton Brown üçlüsü çekiyor.Yeni transferleri Kalve henüz takıma uyum sağlayamadı.Takımın rotasyonu dar ve maç sonlarında oyundan düşüyorlar.

Aliağa bu maçta favori olan takım.Trabzonspor'un dar rotasyonunu da avantaja çevirerek galip geleceklerini düşünüyorum.Trabzonspor deplasmanda bu sezon iyi görüntü vermiş değil.Önce 1 sonraysa alt öneriyorum.Sistem kuponları için İY-MS:2/1 güzel bir tercih olabilir.

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:153.5 SAYI ALT GÜVEN:5.5/10
İY-MS:2/1 GÜVEN:3/10




827 Fenerbahçe - Beşiktaş

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,4.5 SAYI MS BJK LEHİNE
SAYI BAREMİ:158.5 SAYI

Beko Basketbol Ligi'nde 2012 yılının ilk derbisi Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş Milangaz arasında oynanıyor.

Fenerbahçe Ülker ligin istikrarsız ekiplerinden.Günü gününü tutmayan ekibin kupadan elendikten sonra form durumu biraz yükseldi.Bu form ile Euroleague maçını oynadılar ve Kazan'ı istedikleri fark ile yendiler.Takımın skor opsiyonunu Roko Ukic,James Gist ve Bojan Bogdanovic üstleniyor.Takım maç başına 80.8 sayı atarken evlerinde bu rakamı 83.75 sayıya yükseltiyorlar.

Beşiktaş Milangaz Bonsu,Morrison ve Arroyo transferleriyle daha dengeli oynayan bir ekip oldu.Takımın skor opsiyonunu Carolos Arroyo,Zoran Erceg,Adam Morrison,David Hawkins ve Pops-Mensah Bonsu çekiyor.Maç başına 85.9 sayıyla oynayan ekibin deplasman'da ki sayı ortalaması ise 87.55 sayı.

Hafta içinde önemli bir galibiyet alarak Euroleague için umutlarını son maça taşıyan Fenerbahçe Ülker ve Salı günü önemli bir Eurochallenge kupası maçı oynayacak Beşiktaş Milangaz'da kafalar o maçlarda olacaktır.Bu durum şut performanslarını etkiyecektir.Zaten iki takımın da son maçlarında savunma performansları öne çıktı.Bu sebeple alt ve İY:1 tercihim var.

TS:158.5 ALT GÜVEN:6/10
İY:1 GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More