Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

17 Şubat 2012 Cuma

Final Maçında Favorim Beşiktaş




HANDİKAPLAR:0.5 SAYI İY, 0.5 SAYI MS Beşiktaş LEHİNE
SAYI BAREMİ:153.5 SAYI



Final eşleşmesi için Beşiktaş - Anadolu Efes beklentim vardı ancak Banvit etkili oyunu ile Efes'i saf dışı bıraktı. Banvit'te Serkan Erdoğan oynamayacak sakatlığı nedeniyle. Bu Banvit'in oyun yapısını mutlaka ki etkilyecektir. Beşiktaş cephesinde ise Can Akın ve Zoran Erceg forma giymeyecek isimler. Yorgunluk açısından değerlendirmek gerekirse Beşiktaş, Banvit'e göre daha yorgun.


Banvit, kupada çeyrek final ilk maçında Tofaş’ı 81-78 mağlup etmişti. Bandırma ekibi yarı finalde ise güçlü rakibi Anadolu Efes’i 76-67 yenerek adını finale yazdırdı. 
Beşiktaş Milangaz ise ilk maçında Tofaş’ı 87-82’lik skorla yendi. Siyah Beyazlı ekip kupanın yarı finalinde ezeli rakibi Galatasaray Medical Park’ı uzatma sonunda 76-69’luk skorla geçerek finale yükseldi.  


Bu final karşılaşması için birde özel etkinlik açıldı. Benim favorim Ms 2 yani Beşiktaş kazanır diyorum. Ancak bu tabii ki banko değildir. Süpriz bir maç olacaktır. Özel etkinliğe şöyle bir baktığımda dikkatimi çeken Arroyo 13.5 sayı Üst - 1.70 yazmasıydı. Kupada Beşiktaş'ta skor yükünü çeken iki isim var. Bunlardan biri Bonsu diğeri ise Arroyo. Bonsu'ya ise 15.5 sayı baremi verilmiş. Arroyo daha ön plana çıkacaktır ve muhtemelen Lance Williams - Bonsu eşleşmesi olacaktır. Arroyo 21 sayı ortalaması ile takımında lider durumda. Bonsu ise 19.5 sayı ortalaması ile ikinci sırada. Arroyo bu maçta ön plana çıkacaktır ve 13.5 Üst baremini yakalayacaktır.




Diyeceğim şudur ki Ms-1 , Ms-2 oynayıp bütün maçı stres altında izleyecek veya takip edecekseniz Arroyo 13.5 Üst özel etkinliğini oynayın kafanız rahat olsun. Alt mı ? Üst mü ? diye soracak olanlarada tahminim Alt oynamalarıdır. 

MS:2 GÜVEN:8/10
TS:153.5 Alt GÜVEN:8/10
Özel Etkinlik: Carlos Arroyo 13.5 Üst GÜVEN:9/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More