Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

19 Şubat 2012 Pazar

İspanya Kral Kupası (COPA DEL REY) Real Madrid'in 91-74



İspanya'da kupa bu akşam oynanan maç ile sahibini buldu.Kupayı 22 kez kazanan Real Madrid ve Regal Barcelona'nın mücadelesinde kazanan 91-74'lik skor ile Real Madrid oldu.Real Madrid bu başarıyı Palau Sant Jordi spor salonunda binlerce Barcelona taraftarı önünde aldı ve 23. kez mutlu sona ulaştı.

Mücadeleye Real Madrid etkili başladı ve Sergio Llull ilk çeyrekte bulduğu 10 sayıyla başkent temsilcisini öne taşıdı.Evsahibi Barcelona’da Navarro hücumda direnen tek isimdi.

İlk çeyrek 22-17 sona ererken ikinci periyoda Chuck Eidson’ı devreye sokarak başlayan Barcelona farkı kapamayı başardı. Anca çeyrek sonunda Mirza Begic ve Felipe Reyes’in üst üste sayılarıyla Real Madrid soyunma odasına 42-33 önde girdi.Devrenin skorunu belirleyen ise son saniye 3lüğü ile Llull oldu.


Üçüncü çeyrekte Barcelona zaman zaman momentumu eline geçirse de Real Madrid farkı korudu. Son çeyrekte ise Llull ve Carroll’ın harika oyunlarıyla Real Madrid, Barcelona’yı 91-74 mağlup ederek Kral Kupası’nın sahibi oldu.



Real Madrid özellikle 3 sayılık dış atışlarda ki başarısı ile maçı kazanırken (9/20 ( Jaycee Carroll 3/3,Sergio Llull 5/7) Sergio Llull yaptığı 5 asist ve 23 sayı ile karşılaşmanın MVP'si seçildi.Llull'un MVP ödülünü kazandığı anons edilirken tribünlerden ıslık ve uğultu sesleri yükseldi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More