Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

26 Şubat 2012 Pazar

Nba All Star 2012 3 Sayı Yarışması Şampiyon Kevin Love!!!


Bu sene Orlando Amway Arena'nın ev sahipliği yaptıpı All Star 2012 organizasyonunun Cumartesi gecesi etkinliklerinden 3 sayı yarışmasına Mario Chalmers, Kevin Love, Anthony Marrow, Kevin Durant, Ryan Anderson ve son şampiyon James Jones katıldı.Yarışma 3 sayı çizgisinin gerisinde 5 farklı noktadan 5'er atış kullanılarak yapılıyor.
İlk turda 22 puan toplayan son şampiyon James Jones,20 puan toplayan Kevin Durant ve 18 puan toplayan Kevin Love final turuna katılmaya hak kazandı.
Final turunda ise James Jones 12 puan toplayarak hayal kırıklığı yarattı.16'şar puan toplayan adaşlar Kevin Durant ve Kaven Love ise tie break turu oynayarak galibi belirlediler.
Tie break'de 17 puan toplayan Kevin Love,14 puan toplayan Kevin Durant'i ekarte ederek 2012 Nba All Star 3 Sayı yarışmasının şampiyonu oldu.
Otoriteler tarafından uzun bir oyuncu olması dolayısıyla şans verilmeyen bir ismin şampiyon olması şaşkınlıkla karşılanırken,Love ribaund krallığının yanında oldukça yumuşak bileklere sahip olduğunu gösterdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More