Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

17 Mart 2012 Cumartesi

17 Mart Cumartesi İddaa Tahminleri

810- Galatasaray Medical Park - (17.5) Antalya BŞB TS:160,5


Galatasaray ligte son 10 maçını kazandı. Bu maçı da alırsa üst üste 11 maç galip gelecek ve kulüp rekorunu kıracak. Haftaiçi erteleme maçında Banvit'i deplasmanda yendi ancak Shipp'i kaybetti. Bu kayıp Galatasaray adına önemli olacaktır. Shumpert'ın son maçlarda skor ve ribaund katkısı oldukça iyi.


Antalya ligde kalma mücadelesi veriyor. İyi savunma yapamıyorlar. Son 3 maçlarını kaybettiler. Son 10 maçta ortalama 87 sayı yediler. Evsahibi kazanır ama handikap riskli. Tercihim üst.


TAHMİN
MS: 1 GÜVEN 6/10
ÜST GÜVEN 7/10


811- (2.5) Mersin Belediyesi - Pınar Karşıyaka TS:165,5


Geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe Ülker'e 1 sayı fark ile yenilen Mersin, evinde Karşıyaka'yı konuk edicek. Mersin'in sayı baremi inişli çıkışlı ancak yüksek sayı potansiyelleri var. Skor yükünü daha çok yabancı oyuncular çekiyor. Scales, Grundy, Mays, skor yükünü çeken isimler.


Karşıyaka son 7 maçta 5 mağlubiyet aldı. Karşıyaka'nın son maçlarda savunma direnci düşüyor. Kısıtlı bir kadro yapısına sahip Karşıyaka. Chatman ve Ikonic'in sayı katkısı çok büyük takıma.



Handikap oldukça iyi. Tercihim konuk ekipten yana.

TAHMİN
MS: 2 GÜVEN 7/10
ALT GÜVEN 6/10

812- Hacettepe Üniversitesi - (3,5) Trabzonspor (ÜST ve MS 1) TS:152,5

Geçen hafta Tofaş'ı deplasmanda yenerek hayat bulan Hacettepe, alt sıralardan kurtulmak isteyen ve bunun için oldukça çabalayan Trabzonspor'u konuk edicek. Hacettepe'nin yabancı oyuncuların performansı oldukça iyi. Hacettepe ligin ilk yarısında Trabzonspor'u deplasmanda yenmişti.

Trabzonspor'un kötü bir savunması var ancak hücumda Elton Brown ve Gibson'ın skor katkısı iyi. Trabzon coachu Halil Üner bu tip maçları oynamayı daha iyi biliyor ve tecrübeli. Trabzonspor'un deplasmanda oynadığı maçlar yüksek skorlu geçiyor.

Handikap avantajı nedeniyle tercihim Trabzon'dan yana.

TAHMİN
MS: 2 GÜVEN 7/10
ÜST GÜVEN 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More