Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

23 Mart 2012 Cuma

Beko Basketbol Ligi 23.03.2012 Tahminlerim



764 Karşiyaka - Tofaş

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,7.5 SAYI MS TOFAŞ LEHİNE
SAYI BAREMİ:159.5 SAYI


Beko Basketbol Ligi 24. haftası İzmir'de Karşıyaka-Tofaş maçıyla start alıyor.

Karşıyaka geçen hafta aldığı Mersin BŞB galibiyeti ile 2 haftalık yenilgi serisine son verdi.Takımın skor yükünü Mire Chatman,Jovo Stanojevic,Goran İkonic ve Birkan Batuk çekiyor.Kendi sahasında kolay kolay mağlup olmayan ekibin maç başına sayı ortalaması 82.9 sayı.

Tofaşa sakatlıklardan sonra ritmini çok kaybetti.Takımın skor yükünü paylaşan oyunculardan Ruzic sezonu kapattı.Austin Nichols,Jurica Zuza,Taurean Green ve Brad Bucman takımın diğer skorerleri.Ekip maç başına 77.4 sayı ortalamasına sahip.Bu rakam deplasmanlarda 75.45'e kadar düşüyor.Geçen hafta Efes önünde birbirinden çok farklı iki devre oynadılar.

Karşıyaka maçın favorisi konumunda.Ligin ilk yarısında ki maçta çok top kaybı yapmasına rağmen yüksek yüzde ile atarak 74-80 kazanan Karşıyaka handikapı maç sonunda aşabilir.Fakat gerek Karşıyaka'nın devre sonunda düşen oyunu,gerekse Tofaş'ın ilk devre sonlarını iyi oynaması nedeniyle İY:2 tercihi bana daha değerli geliyor.Barem aşılmaz.

İY:2 GÜVEN:6/10
TS:159.5 ALT GÜVEN:5.5/10


768 Fenerbahçe - Aliağa Petkim

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,10.5 SAYI MS ALİAĞA PETKİM LEHİNE
SAYI BAREMİ:157.5 SAYI


Fenerbahçe Ülker sahasında İzmir ekibi Aliağa Petkim'i konuk ediyor.

Fenerbahçe Ülker geçen hafta sonunda maçın sonunu rahat oynayıp,kazanarak bir nefes aldı.Takımın skor yükünü Bojan Bogdanovic,Roko Ukic ve Emir Preldzic çekiyor.Maç başına 81.3 sayı ortalamasıyla oynayan ekip bu sezon sahasında sadece bir kez yenildi.Savunma anlamında ve oyun kurma aşamasında yaşadıkları problemleri azaltmaya başladılar.Bu maçta Ukic'in de oynaması bekleniyor.

Aliağa Petkim ligin vasat üstü ekiplerinden biri.Takımda asist krallığı yaşamış 2 oyun kurucu mevcut.Taklımın skor yükünü Ersin Görkem,Ümit Sonkol ve Ryan Toolson üstleniyor.Ratkovica'da ekibin önemli skor güçlerinden.Maç başına 76 sayı ile oynuyorlar.Son 4 maçtır kazanamıyorlar ve play-off iddiaları için kazanmak zorundalar.

İki ekip arasında ligin ilk devresinde oynanan maçı Fenerbahçe Ülker 61-70 kazanmıştı.Aliağa Petkim son maçlarında iyi savunma yapamadı ve yüksek skorlar yedi.Ukic'in dönüşüyle beraber Fenerbahçe Ülker'in domine edeceği bir maç izleyeceğimizi ve maçın üst biteceğini düşünüyorum.

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:157.5 ÜST GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More