Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

24 Mart 2012 Cumartesi

Beko Basketbol Ligi 24.03.2012 Tahminlerim





801 Antalya Bşb - Hacettepe Üniv.

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,5.5 SAYI MS HACETTEPE LEHİNE
SAYI BAREMİ:158.5 SAYI




Ligden düşmemek için mücadele eden iki ekip Antalya’da karşılaşıyor.

Antalya BŞB. geçen hafta sonunda Galatasaray M.P’yi yenerek herkesi şaşırttı.Takımın skor yükünü yabancılar Scottie Reynolds,Corey Fisher,Stevan Jelovac ve Frank Elegar çekiyor.Ligin en iyi hücum yapan ama en kötü savunma yapan ekiplerinden biriler.



Hacettepe küme düşmeme mücadelesinde geçen hafta Trabzonspor’u yendi.Bu sayede o hatta biraz daha uzaklaştı.Takımın skor yükünü Ricardo Marsh,Mathew Bryan-Amaning ile Melvin Sanders çekiyor.



Antalya ekibi ligin ilk yarısında ki maçı deplasmanda kazanmıştı.Hacettepe bu tip iyi kısalarasahip takımları düşük skorlarda tuatabiliyor.İlk tercihim alt.Sonra ise handikap avantajını kullanacağım.

TS:158.5 ALT GÜVEN:6/10
MS:2 GÜVEN:5.5/10




803 Beşiktaş - Banvit

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,4.5 SAYI MS BANVİT LEHİNE
SAYI BAREMİ:157.5 SAYI





Türkiye kupasında final oynayan iki takım bu sefer ligde karşılaşıyor. 

Beşiktaş Milangaz son haftalarda rahat galibiyetler aldı.Geçen hafta sonu sadece ilk devrede zorlandılar.Takımın skor yükü genele dağılıyor.Oyun kurucu rotasyonlarında ki problemi nedeniyle Mehmet Yağmur çok yıpranıyor.Bu sebeple de Serhat’ı o pozisyona monte ediyorlar.Fakat Serhat’ta sakatlandı ve önümüzdeki 3 maça çıkamayacak.

Banvit geçen hafta sonunda pilot takımını geçerken çok zorlanmadı.Barış Ermiş takımın önemli bir lideri oldu.Kalin Lucas’ta gelir gelmez uyum sağladı.Uzun rotasyonlarında ve kısa rotasyonlarında bol seçeneğe sahipler. 

Beşiktaş bir çok maçta sıkıntılı durumdan kurtulmayı becerdi.Bu maçta ise birden çok dezavantaja sahipler.Banvit eğer önemli bir sakatlık problemi yaşamazsa bu maçın favorisi.Handikap onların lehine iken tercih onlardan yana olmalı.

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:157.5 ÜST GÜVEN:5.5/10




804 Türk Telekom - Edirne Olin

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,6.5 SAYI MS OLİN LEHİNE
SAYI BAREMİ:153.5 SAYI




Son maçlarda kritik galibiyetler alan Telekom sahasında düşme hattından uzaklaşmak isteyen Olin’i ağırlıyor. 

Türk Telekom son haftalarda kritik maçlar kazanarak küme düşme korkusunu üzerinden attı.Takımın skor yükünü yabancılar çekerken yerlilerden de önemli savunma katkıları geliyor.Fakat o yerlilerden Nedim bu maçta cezalı ve parkeye çıkamayacak. 

Olin küme düşme hattına halen yakın ve oradan uzaklaşmak amacında.Takım son haftalarda iyi mücadele ediyor.Wright ve Wilkinson formlarını arttırdılar. 

Olin son iki maçta iyi hücum edemezken, Telekom son maçlarda yüksek skorlara ulaştı.Bu nedenle Telekom tercihinde bulunacağım.Barem aşılır.



MS:1 GÜVEN:6/10
TS:153.5 SAYI ÜSTÜ GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More