Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

13 Mart 2012 Salı

Beşiktaş Avantajlı Döner!



711 Artland - Beşiktaş

HANDİKAPLAR:0.5 SAYI İY,1.5 SAYI MS BJK LEHİNE


Eurochallenge kupasında mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş Milangaz çeyrek final ilk mücadellesinde Artland Dragons'a konuk oluyor.

Artland Dragons geçen sezon Karşıyaka formasını giyen David Holston'un önderliğine bir ekip.Takımın skor yükünü Holston dışında Nathan Peavy,Anthony King,Darren Fenn,Brandon Thomas,Adam Hess ve Anthony Hilliard üstleniyor.Almanya Beko Basketbol Ligi'nde 4. sıraya düştüler.Holston sakatlık dönüşünde eski formunu bulamadı.Ligin dişli ekipleri Alba Berlin ve Ulm karşısında çift haneli sayılara ulaşamadı.

Beşiktaş Milangaz'da Arroyo önderliğinde bir ekip.Takımın skorunu Arroyo dışında Adam Morrison,Marcelus Kemp,David Hawkins,Ersin Dağlı,Pops-Mensah Bonsu üstleniyor.Kupanın iyi savunma takımlarından biri konumundalar ve maç başına 72.5 sayı yiyorlar.Pops Mensah-Bonsu turnuvanın blok krallığı lideri.Bonsu aynı zamanda takımına en çok faul kazandıran oyunculardan biri durumunda.David Hawkins'te dış alan savunmasında ve asistlerde takımına iyi yardım ediyor.

Artland bu sezon sahasında hiç kaybetmedi.Beşiktaş Milangaz ise sadece Fuenlabrada deplasmanında kaybetti.Artland antrenörü Stefan Koch Beşiktaş Milangaz'ı kadrosunun kalitesi nedeniyle bu maçın favorisi gördüğünü ifade etti.Beşiktaş savunması ile rakibini kilitleyebilecek bir görüntüde.Artland'da ise düşüş sürüyor ve son lig maçında ligin dibinde ki ekip Göttingen'i sadece 11 sayı fark ile geçebildiler.Bu nedenler ile Beşiktaş Milangaz'ın avantajlı olduğunu düşünüyor ve MS:2 diyorum.Sistem kuponları için İY-MS:1/2 denenebilir.

MS:2 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:3/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More