Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

13 Mart 2012 Salı

Caferağa 2 Maç Kapalı!


Beşiktaş ile oynanan maçta yapılan kötü tezahürat ve taşkınlıklar sonucunda Fenerbahçe kadın takımı 2 maç seyircisiz oynama ve 15 bin TL para cezası aldı.


Rakibe ve hakemlere küfür, sahaya yanıcı madde atılması, iki kez anons yapılması, hakemlerin soyunma odasına gitmek zorunda kalması nedeniyle maçın 15 dakika duraksamasının faturasını gerçek basketbol seyircisine çıkartan disiplin kurulu Fenerbahçe'ye 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Kurul ayrıca Fenerbahçe kulübünü 15 bin TL para cezasına çarptırdı.Maçta hakemlere küfür ettiği gerekçesiyle Beşiktaş Takım Menajeri Mehmet Can Akbudak'da 30 gün hak mahrumiyeti ve 5 bin TL para cezası aldı.

Fenerbahçe Tarsus Belediye ile oynayacağı TKBL 22. hafta maçını ve play-off turu ilk maçını seyircisiz oynayacak.Karşılaşmalar çocuk ve bayanlara açık olacak.

DİPNOT:Olayları çıkaranlar amaçlarına ulaştılar.Cezayı alan ise onları desteklemeyenler oldu.BJK maçında olayları başlatanların bir çoğu para verseniz Tarsus Bld. maçına gelmez.Olayları çıkartanların da,cezayı verenlerin de bilinçlenmesi gerekiyor.Ama en çabuk olması gereken şey spor mahkemelerinin bir an önce kurulması ve işler hale getirilmesi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More