Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

17 Mart 2012 Cumartesi

İzmir'de Tatsız Olay.Boswell Bıçaklandı,Ağır Yaralı!



Arkadaşına yapılan saldırıda olaya müdahele etmeye çalışan Tyrus Boswell iki ayrı yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı.


İzmir’in Alsancak Semti’nde, kimliği belirsiz kişilerin arkadaşlarına saldırması üzerine ayırmaya çalışan Tire Basketbol oyuncusu Tyrus Boswell iki ayrı yerinden bıçaklandı.Polsia kaçan saldırganların peşine düştü.


Olay, bugün saat 03.00 sıralarında, Gazi Kadınlar Sokağı 11 numaradaki barda meydana geldi. Tire Basketbol takımının oyuncularından Alabama doğumlu 2 çocuk babası 34 yaşındaki ABD’li Tyrus Desmon Boswell, Türk arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için bara geldi. Grup bir masada otururken aralarından DJ Emin Arslan (22) tuvalete gitmek için yanlarından ayrıldı.

Masadan kalkan Arslan, tuvalet önünde, kimliği belirsiz üç kişinin saldırısına uğradı. Durumu gören Boswell, ayırmak için arkadaşının yanına koştu. Saldırganlar, darp ettikleri Arslan’ı bırakarak bu sefer de Tyrus Desmon Boswell’a saldırdı. Üç kişiden biri belinden çıkardığı bıçakla Boswell ile yine kavgayı ayırmaya çalışan mekanın güvevnlik görevlisi Gürbüz Tınaztepe’yi (26) bıçakla yaraladı.

Kasığından ve sol baldırından yaralanan Boswell ile yine sol baldırından yaralanan Tınaztepe kanlar içinde yere düşerken, bıçaklı saldırganlar da olay yerinden kaçtı. Arkadaşlarının yaralandığını gören gruptakiler durumu, polise sağlık ekiplerine bildirdi. Acil yardım ekipleri ilk müdahade bulunduğu Boswell, Tınaztepe ve darp edilen Arslan’ı ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Boswell’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Arslan ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Arslan ve eğlenmeye geldiği bir grup arkadaşı Alsancak Polis Merkezine giderek ifade verdi. Olay yerinden kaçan üç kişinin yakalanması için polis çalışma başlattı.

KAYNAK:eurosport.com

NOT:Tyrus Boswell'e acil şifalar diliyoruz.Bundan yaklaşık 15 sene önce de Comegys benzer bir saldırıda silah ile yaralanmıştı.Fakat basketbola dönmüştü.Önce iyi ve sağlıklı olduğu haberini almayı,sonra ise parkede görmeyi diliyoruz.ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More