Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

12 Mart 2012 Pazartesi

Sokakta Basket Var!


Twitter ve Facebook sıklıkla takip ettiğim sosyal paylaşım alanları.Son zamanlarda twitter'da  #SokaktaBasketVar  diye bir tweet görmeye başladım.Twitter üzerinden bu hashtag ile ilgili bilgi almaya çalıştığımda bana bir e-mail ile geri dönüş yaptılar.Bu e-maili sizler ile paylaşıyorum:


sokaktabasketvar.com mart 2012'de kurulmuş, sokak basketbolu turnuvaları düzenlemek adına çeşitli organizasyonlar gerçekleştirecek olan bir oluşumdur. bu organizasyonlar dahilinde 3x3 basketbol turnuvaları, şut yarışmaları, yetenek yarışmaları, smaç yarışmaları bulunmaktadır. bahsedilen etkinlikler kimi zaman yüksek katılım sayılı ve ödüllü olacakken, kimi zaman da katılım sayısı daha düşük olan ve sonucunda herhangi bir ödülün bulunmadığı, amacının yalnızca bu kültürü yaşatmak olduğu etkinlikler olacaktır. 

Bu bağlamda yola çıkan organizasyon, çeşitli mecralarda duyurularını yayınlayarak ilk hafta sonunda 150 kişiye ulaşmıştır. bununla birlikte sponsor arayışları devam eden organizasyonun ilk büyük etkinliği temmuz ayında gerçekleşecektir. ancak havaların ısınması ile birlikte, basketbol oynamak için can atan kişiler için de kimi zaman ufak çaplı turnuvalar düzenleyecektir.

"sokakta basket var!" mottosuyla yola çıkan organizasyon grubunu twitterda @sokakbasketbolu profilinden takip edebilir, facebook sayfalarını beğenebilir (facebook.com/sokaktabasketvar), ve web siteleri (sokaktabasketvar.com) üzerinden kaydınızı yapabilirsiniz. (sokaktabasketvar.com/haberver)  

Dilerseniz twitterda #SokaktaBasketVar hashtagı altından sokak basketbolu maceralarınızı paylaşabilir, bilgilendirme isteyebilir, ufak çaplı turnuva isteklerinizi belirtebilirsiniz. ayrıca yapacağınız bu işlem ile sponsor ilgisini de çekerek, organizasyonların daha katılımlı, daha eğlenceli olmasını ve turnuva sonucunda dağıtılacak olan ödüllerin daha yüksek olmasını sağlayabilirsiniz.



Mailden de anlaşılacağı üzere keyifli bir oluşuma benziyor Sokakta Basket Var.Blogun ana konusunun basketbol olması nedeniyle benim ilgimi çekti..Organizasyonda ki arkadaşlara kolay gelsin diyor ve bu postu bitiriyorum. Umarım ve dilerim ki yararlı ve hayırlı olur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More