Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

11 Mart 2012 Pazar

TB2L İddaa Yorumlarım (11.03.2012)



865 Uşak Üniv. Bld. Spor - Ted Kolejliler

HANDİKAPLAR:6.5 SAYI İY,13.5 SAYI MS UŞAK ÜNİ. LEHİNE


TB2L'de sezonun sonu yavaş yavaş geliyor.Ligin lideri TED Kolej 30. haftaya ait maçta Uşak Üni. Bld. Spor'a konuk oluyor

Uşak Üni. Bld. Spor tecrübeli kadrosuna ve skorer yabancı oyuncularına rağmen son sıralardan kurtulamıyor.Takımın skor yükünü Di Juan Harris,Nikolay Pastal ve Cem Coşkun çekiyor.Kendi sahasında daha verimli oynayan ekibin sayı ortalaması 75.8 sayı.Takıma sonradan katılan Mikell Mack istenen verimi veremiyor.

Ted Kolej ligin lideri.Son 11 maçını kazanarak buraya geldiler.Yakaladıkları seriyi sürdürmek isteyen ekibin antrenörü Murat Özyer "Nisan ayına kadar her maçın ayrı bir değeri var" söylemi ve savunmaya verdiği önem ile biliniyor.Takımın skor yükünü Orçun Göllü,Hakan Yapar,Olumuyiwa Famutimi ve Nezih Özbakır çekiyor.65.62 ortalama ile ligin en az sayı yiyen ekibi konumundalar.Aynı zamanda ligin en çok sayı atan 3. ekibi (Maç başına 78.7 sayı) durumundalar.

Uşak Üniversitesi Belediyespor kendi sahasında oynadığı son maçta Best Balıkesir Basketbol Kulübü'ne 10 sayı farkla mağlup olmuştu.Ligin küme düşme hattına iyice yaklaştılar.Kendi salonlarında ilk devreleri dirençli oynuyorlar.Ted Kolej'de deplasmanlarda oynadığı maçlarda ilk devreleri rakibine yakın skorlar ile bitiriyor.Ted Kolej oynadığı son 3 deplasman maçında da 10 sayının üzerinde bir fark yakalayamadı.Bu Bu sebeplerle benim İY:1 tahminim var.Oran arttırmak için İY-MS:1/1 denenebilir.

İY:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:5/10



872 Darüşşafaka - M. M Piyango

HANDİKAPLAR:4.5 SAYI İY-8.5 SAYI MS DARÜŞŞAFAKA LEHİNE


TB2L'nin şampiyonluk adaylarından Maliye Milli Piyango İstanbul deplasmanında Darüşşafaka ile karşıaşıyor.

Darüşşafaka ligin genç kadrolarından biri.Takımın skor yükünü Jawan Carter,Josh Dollard ve Muhammed Baygül çekiyor.Maç başına 69.4 sayı ortalamasıyla oynayan ekibin evinde oynadığı 14 maçta 9 galibiyeti var.Takım halinde kötü bir şut isabet yüzdesine sahipler.Özellikle serbest atışlarda kötüler.

Maliye Milli Piyango TBL tecrübesi bulunan oyuncular ve TB2L'nin kıdemli oyuncularından oluşan bir kadro.Takımın skor yükünü Ümit Türkoğlu,Onur Altınmakas,Arthur Johnson çekiyor.Maç başına 84.9 sayı ortalamasına sahipler ve ligin en çok sayı atan ekibi konumundalar.Ligin istatistik liderlerine giren oyuncuları olmamasına rağmen takım halinde bu dereceyi yapmaları ne kadar iyi bir rotasyona sahip olduklarının kanıtı.Takım deplasmanlarda da istikrarlı sonuçlar alıyor ve son 3 deplasmanında mağlup olmadı.

Maliye Milli Piyango bu maçın favorisi konumunda.Darüşşafaka üstüste 3 haftadır mağlup oluyor ve bir çıkış arıyor.Aziz Bekir'in ekibi Darüşşafaka Ankara'da sadece 2 sayı farkla 87-85 mağlup olmuştu.Ve ligin skorer takımlarından Selçuk Üni. ile Genç Telekom'u İstanbul'da yenmeyi başardılar.Yenilseler de handikapta kalacaklarını düşünüyorum.

MS:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:5.5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More