Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

29 Nisan 2012 Pazar

29 Nisan Pazar İddaa Tahminleri



841 Fenerbahçe Ülker - (6,5) Tofaş | TS:161,5


Tofaş, bu maçı kazanırsa, Aliağa'da Galatasaray'a mağlup olursa ligi 7. sırada tamamlayıp Banvit'in rakibi olacaklar ve bence bunun için iyi bir mücadele sergileyecekler. Fenerbahçe, sezonu 5. sırada tamamladı, play off lar öncesinde kendilerini yormayacaklarını ve rahat bir oyun oynayacaklardır. Maçta Tofaş'ın bir hedefi olduğunu görüyorum ve Banvit ile eşleşmek için galip geleceklerdir. Bu nedenle maç sonucu 2 tercihim var.


839 (15,5) Olin Edirne - Banvit | TS:157,5


Banvit, liderlik için mücadele ediyor. Son 7 maç dahil son 15 maçta 14 galibiyet aldı. 2.sırada yer alıyorlar ama kaybederler ve Anadolu Efes kazanırsa 3. olacaklar. Kazanırlar ve Galatasaray da Aliağa deplasmanında kaybederlerse normal sezonu lider tamamlayacaklar. Banvit, son 7 deplasman maçını kazandı. Olin arka arkaya 6 maç kaybettikten sonra geçen hafta Karşıyaka deplasmanında kazandı ve Trabzonspor'un da kaybetmesi ile ligte kaldılar. Kazanmaları gereken maçta iddiasını kaybetmiş Olin karşısında zorlanmadan kazanırlar. Banvit ilk yarıda etkili oynar ve benim tahminim ilk yarı sonucu 2.


840 (7,5) Mersin BŞB - Anadolu Efes | TS:155,5


Mersin, sadece prestij için çıkacak bu maça. Son 4 maçta 3 galibiyet aldılar. Ne kadar çabalasalarda play-offa kalamadılar. Efes, ligi 3. bitirmek için parkeye çıkıcak. Handikaplar beni çok fazla tatmin etmedi ve maçın ÜST biteceği düşüncesindeyim.


Twitter/s_ornek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More