Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

15 Nisan 2012 Pazar

Beko Basketbol Ligi 15.04.2012 Tahminlerim





848 Beşiktaş - Tofaş

HANDİKAPLAR:5.5 SAYI İY,10.5 SAYI MS TOFAŞ LEHİNE
SAYI BAREMİ:161.5 SAYI


Ligde play-off iddiasını sürdüren Tofaş Beşiktaş Milangaz ile deplasmanda karşılaşıyor.

Beşiktaş Milangaz ligin 4. sırasında ve 20 galibiyete sahip.Takım play-offa 3. sıradan girmek için çok küçük olsa da bir şansa sahip.Maç başına 85.5 sayı atan ekibin skor yükünü yabancı oyuncuları Carlos Arroyo,Erwin Dudley,Zoran Erceg,Marcelus Kemp,David Hawkins ve Pops-Mensah Bonsu çekiyor.Ayrıca Serhat Çetin ile çapraz bağlarından sakatlanarak sezonu kapatan Can Akın' dan da skor katkısı alıyorlar.Takımdan ayrılan Adam Morrison'da önemli bir skor gücüydü.

Tofaş ise ligde 8. durumda ve alacağı bir galibiyet ile play-offu garanti edecekler.Takım maç başına 77.6 sayı ortalamasına sahip ve ekibin skor yükünü Brad Buckman,Austin Nichols,Ronald Steele,Jurica Zuza,Taurean Green ve sezonu kapatan Tomislav Ruzic çekiyor.Can Altıntığ ile İnanç Koç'tan da skora destek geliyor.Kadrolarında geleceği parlak olan Kenan Sipahi,Samet Geyik ve Uğur Dokuyan gibi isimler var.

Tofaş önünde ki 3 maçtan 1 tanesini kazansa bile play-off biletini kapacak durumda.Bugün Beşiktaş Milangaz ile ve 2 hafta sonra da Fenerbahçe Ülker ile deplasmanda oynayacaklar.Ve bu 3 maçtan en kolay gözükeni evinde gelecek hafta oynanacağı Telekom maçı.O maçı hedef görüp diri kalmak isteyebilirler.Fakat zaman zaman ligin tepesinde ki ekiplere karşı kıran kırana maçlar oynuyorlar.Son 3 deplasmanda ki mağlubiyetlerini de bir kenara koyduğumda Beşiktaş'ın ilk devre handikapını aşacağını düşünüyorum.Maç 162 sayının üstüne aday gözüküyor.

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:161.5 ÜSTÜ GÜVEN:6/10


850 Bandirma Kirmizi - Trabzonspor

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,7.5 SAYI MS BANDIRMA KIRMIZI LEHİNE
SAYI BAREMİ:148.5 SAYI


Ligden düşmesi kesinleşen Bandırma Kırmızı ligden düşmeme mücadelesi içinde ki Trabzonspor'u ağırlıyor.

Bandırma Kırmızı Selçuk Ernak'ın gelişi ile daha derli toplu bir oyun oynasa da ligden düşmekten kurtulamadı.Takımın genç kadrosu içinde skor yükünü Jerome Mc Ghee,Paul Miller,Şafak Edge ve İbrahim Yıldırım üstleniyor.Ayrıca Yiğitcan Turna,Cenk Şekeroğlu,Fatih Cantitiz gibi isimlerden de katkı alıyorlar.Maç başına 67.0 sayı ortalamasına sahipler.

Trabzonspor'da küme düşme hattında ve bu ihtimale en yakın aday.Takımın Olin'in süre gelen kötü formunda bir maç ve de 2 galibiyet eksiği var.Kümede kalma mücadelesine devam etmeleri için bu gün kazanmaları şart.Takımın skor yükünü ligin sayı krallığı lideri Jonathan Gibson ile ribaund krallığı lideri Elton Brown ve Russell Robinson üstleniyor.Antrenörleri Halil Üner yerli oyuncuları Polat Kaya,Levent Bilgin,Kerem Özkan ve Umut Yenice'den de memnun.Takımın maç başına sayı ortalaması 73.7 sayı. 

Karşılaşma Trabzonspor için çok önemli ve Trabzon'da ki yerel basın ortamı germiş durumda.Bandırma Kırmızı'nın genç oyuncuları geçen hafta Anadolu Efes önünde iyi direndi ve maçın sonunda mağlup oldu.Bu gün yine iyi bir ilk devre geçirmelerini bekliyorum.Handikap aşılır.

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:148.5 ÜST GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More