Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

29 Nisan 2012 Pazar

Beşiktaş Kupa İstiyor!



FIBA EuroChallenge Kupası'nda finale yükselen temsilcimiz Beşiktaş Milangaz, Rusya'nın Triumph Lyubertsy takımını 84-69'luk skorla mağlup eden Fransız temsilcisi Elan Chalon ile kupanın sahibi olmak için karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 21:30'da başlayacak ve NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Milangaz'ın antrenörü Ataman ve basketbolcular, final maçını kazanarak kupayı Türkiye'ye götürmeyi hedefliyor.

Ataman, final maçında Beşiktaşlı taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını istediklerini de belirten Ergin Ataman, özellikle Avrupa'dan Beşiktaşlı taraftarları kendilerine desteklemeye davet etti.

Beşiktaş Milangaz Coachu Ergin Ataman, Fransız rakipleri Chalon’un güçlü bir ekip olduğunu söyledi, “Ancak biz de çok iyi bir takımız ve bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.Final-Four’un ilk maçında Szolnoki karşısında istedikleri basketbolu oynamamalarına rağmen galibiyete ulaştıklarını hatırlatan Ataman, “İnanılmaz derecede kötü hücum ettik. Bu bizim oyunumuz değildi. Ancak ilk maçın gerginliği, favori gösterilmenin getirdiği baskı oyuncuları etkiledi. Bir kez daha aynı basketbolu oynayacağımızı sanmıyorum. Zaten o şekilde oynarsak finali kazanmamız söz konusu olamaz ama ben bir kez daha aynı performansı sergileyeceğimizi düşünmüyorum. Chalon karşısında gerçek Beşiktaş’ı izlettirip, kazanan takım olacağız” diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More