Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

14 Nisan 2012 Cumartesi

Büyükçekmece'ye "Güneş" Doğdu




TB3L play-off 3. karşılaşmasında rakibi 68 Aksaray Belediyespor'u 67-49 yenen Büyükçekmece Basketbol seride durumu 2-1 yaptı ve bir üst tura çıktı.


Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren Büyükçekmece ilk periodu 14-9 önde kapattı.2. perioda da üst üste sayılar ile başladı ve devre 27-21 Büyükçekmece üstünlüğüyle sona erdi.


Maçın 2. devresine Serdar Çağlan'ın üst üste bulduğu 2 3 sayılık isabet ile başlayan Büyükçekmece farkı 12 sayıya çıkarttı ve Aksaray Belediyespor antrenörü Yrd. Doç. Dr. Emin Süel mola almak zorunda kaldı.Bu moladan sonra da oyuna ağırlığını koymaya devam eden Büyükçekmece Basketbol farkı period ortasında daha da arttırdı ve Emin Süel bir mola daha alarak sert,agresif ve tempolu oyun ile Büyükçekmece'nin yaşlı kadrosunu yorun talimatını verdi.Bu moladan sonra tam saha baskı ile oyuna başlayan Aksaray farkı aşağıya çekti.Bu gelişmeden sonra mola sırasını alan Kartal Önel oyuna Musa Güneş'i tekrar dahil etti.Musa Güneş oyunun bu bölümünden sonra üst üste sayılar bularak farkı iyice açtı.3. period Aksaray'ın tekrar geri dönme çabası içinde 45-31 sona erdi.


Maçın 4. perioduna oyun kurucu pozisyonuna Tolga Bellioğlu'nu alarak başlayan Büyükçekmece rakibin sert ve agresif oyununa karşılık verdi ve ezilmedi.Bu bölümde dinlenen asıl oyun kurucusu Egemen Arıkan'ın tekrar oyuna dönmesiyle farkı daha da açan İstanbul ekibi maçtan 67-49 galip ayrıldı ve bir üst tura çıktı.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More