Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

15 Nisan 2012 Pazar

Eurocup Ev Sahibinin Olur





854 Khimki-Valencia

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,2.5 SAYI MS VALENCİA LEHİNE
SAYI BAREMİ:147.5 SAYI


Eurocup final mücadelesi bugün Moskova'da oynanacak ve yapılacak finalin ardından kupa sahibini bulacak.

BC Khimki turnuvanın ev sahibi ve dün Spartak Saint Petersbug'u 77-73 yenerek bu finale geldi.Takımın skor gücünü Vitaly Fridzon,Kresimir Loncar ve Zoran Planinic üstlenirken Sergey Monya,Alexey Zhukanenko,Mickael Gelebale ve Chris Quınn'den de önemli bir skor katkısı alıyorlar.Takımın önemli skor güçlerinden biri olan Kelati savunma da önemli bir güç.Takım kupada maç başına 78.66 ortalama ile sayı buluyor.

Valencia dün Lietuvos Rytas'ı 80-70 yenerek finale geldi ve çok zorlanmadı.Takımın skor gücünü Nik-Caner Medley,Nando De Colo ikilisi üstlenirken geçen sezon Beşiktaş forması giyen Andrew James Ogilvy,Serhiy Lischuk,Victor Claver ve Rafa Martinez'den de önemli bir katkı geliyor.Maç başına 79.06 sayı ortalamasına sahipler.

İki takımı kefeye koyduğumuzda kısaları daha ağır basan ekip Khimki.Valencia ise iyi uzunları olan takım.İki takım oyun kurucuları içinde Fridzon ve Planinic daha etkili. Khimki savunma da iyi ve hücumu kuvvetli Kelati gibi bir oyuncuya sahip ve Kresimir Loncar'da önemli bir skor gücü.Valencia rakibine sadece uzun oyuncuları ile üstünlük kurabilir fakat Khimki uzunları tecrübeli oyuncular.Ev sahibi avantajı ile Khimki kazanır diye düşünüyorum.MS:1 ve üst değerlendirilebilir.Ayrıca yorgun evsahibi maçı 2. devre de koparabilir ihtimalini değerlendirip İY-MS:2/1 oynanabilir.

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:147.5 ÜST GÜVEN:6/10
İY-MS:2/1 GÜVEN:4/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More