Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

18 Nisan 2012 Çarşamba

Taurasi ve Nevriye'ye Ödül Gibi Ceza!


















Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, 14 Nisan tarihinde oynanan TKBL Play-Off final serisi karşılaşmasının dosyasını görüşerek karara bağladı.

Yapılan toplantı sonunda, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne eksik sayıda güvenlik görevlisi tahsis edilmesi nedeniyle 3.000 TL ve küfürlü tezahüratlar nedeniyle de 4.000 TL olmak üzere toplam7.000 TL para cezası verildi.

Galatasaray Medical Park oyuncusu Diana Taurasi’nin maç sonunda soyunma odasına giderken yaptığı uygunsuz hareketler nedeniyle oyuncuya ihtar ve 10.000 TL para cezası verilirken, Fenerbahçe sporcusu Nevriye Yılmaz’a da müsabaka bitimindeki uygunsuz söz ve davranışları nedeniyle 5.000 TL para cezası verildi.

NOT:Hakemin düdüğünü çekiştirip yere tüküren Taurasi'ye de hakemler hakkında ağır sözler söyleyen Nevriye'ye de kocaman bir bravo dendi bu kararla.Bunun bir benzerini sahaya giren ve otoritesini sarsan,üstüne üstlükte söven antrenöre teknik faul çalamayan hakemlerden de gördüğümüz için kurul kararına hiç şaşırmadım.Hakemler önce kendine değer vermeli ki karşısında ki oyuncu ve antrenörler ona değer versin... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More